ви никого не верувам 100%.....верувам онолку колку што треба да се верува,он мисли дека ја не му верувам воопшто,но не е така,,покрај него чувствувам некоја сигурност,иако не му верувам потполно
Му верувам, не се случило до сега да ме излаже за нешто (или па јас го немам фатено да ме излаже ), иначе ако не му верувам не би можела да бидам со него во врска. Му верувам ама никогаш не се верува во некој 100% нели, оти никогаш не знае
Му верувам 100% и многу пати се неервирам поради тоа. И не само нему на сите многу им верувам ама тоа е
многу,сосема доволно за да се гради врска , љубов...неможам да речам 100% што се вели некогаш сам на себе не си веруваш и на очи свои, а не па за друг (без обзир дали е дечко,маж,мајка,татко)
Од лично искуство имам сфатено дека врска без доверба не бива, колку и да се сакаме ако нема доверба џабе е се. Во себе немам 100% доверба а камоли во некој друг. На дечко ми му верувам, имам доверба но не целосна, никогаш не се знае.. "Пријателке не верувај им на мажите"
Му верувам скоро 100%. Долго време сме заедно и довербата еден во друг е нешто што мора да го имаме за да опстоиме како пар.Се согласувам дека во животот ништо не е сигурно,но ако така буквално гледаме на работите треба да кренеме раце од се. Затоа девојки довербата не ја подарувајте,почекај те да ја заслужат за да ја дадете.
Јас и мојот дечко сме долго време заедно доколку не сме си верувале да речеме дека нашата врска не би успеала, и сметам дека доклку нема доверба во една врска ќе нема ни разбирање, а ни иднина на таа врска!
Како што кажаа погоре повеќе феминки, секогаш постои 1% сомнеж. Не дека не му верувам, но не се занесувам премногу, се` може да се случи во иднина, никад се незна. Дали те сака, ќе ти докаже кажувајќи ти го тоа, потоа со сите гестови и дела, и тако даље и тако ближе.
јас на мојот дечко ич не му верувам, неможам едноставно таква сум, дали оти пред да ми биде дечко ми кажуваше како изневерувал, што се не правел, и толку убедливо глумел и лажел што после тие муабети како да му верувам дека мене може и не ме лаже пффф не долази у обзир, и баш ради таа недоверба што ја имам во него најчесто се караме, ама тоа е пак си се сакаме, и кој се воли тај се коли имало вистина во тоа
не ми е дечко туку вереник уште малце и сопруг...но искрено ни 1%не му верувам...зошто?? затоа што имам премногу причини и секогаш казува едно па прави друго и се така...кај него не се знае што е вистина а сто лага...
Штом си верена претпоставувам имаш и доволно години на кои веќе треба да ти е јасно што можеш да очекуваш во иднина, но секако ти си знаеш најдобро.