Еве @Outlook, јас знам двајца, повеќе не знам Едниот е 1 година помал од мене, другиот е 4год постар од мене.. Заедно пораснавме па можам да кажам дека сите женски им ги знам како мои да биле Помалиов е богато разгалено татино синче и иако помал од мене, толку многу ги има свртено што ми се превртува во стомак кога ќе помислам Другиов, стандард за 30год маж пред женење Кога најмногу очекував од помалиов да се фали (последниве 5год отприлика) тој си менуваше женски како чорапи а во друштво за нив збореше како да збори за мајка му, а не за некоја што ја легнал претходната вечер. Се најдобро, се културно и со мера.. иако реално свесни сме дека пола од тие што ги поминал се онакви "лесни" по категоризацијата на Саше.. Никогаш не рекол - ејјј Тамара синоќа што ја запозна ми даде од прва..или некои уште погрди работи.. Сепак стојам на тоа дека секакви мажи постојат и се е одраз на домашното воспитување и влијанието на околината
@Sashko1992 Те молам тагнувај ме кога ми се обраќаш, да го видам мислењето... За друг пат ова. Инаку, да и тоа се навреди, но јас најискрено многу повеќе би се навредила ако некој ми вели дека немам ништо во главата, тоа ми е максимумот, глупа си ха ха а и споредбава што ти ја направи ич нема врска со интелигенцијата. А и ти беше тој што кажа дека никогаш не навредува, и покрај тоа што други ти изнакажале... А еве сега. Не, не го оправдувам и кажаното од @Asparagus но јас и не би го сфатила "како баби на порта" ко некоја уау навреда, додека некој да ми каже дека јас немам ништо во главата и дека толку ми се можностите, пааа...
@Dust, само ќе кажам дека една работа се муабетите кога во друштво се само машки, а сосема друга кога во друштво се и машки и женски, така да машките озборуваат исто колку и женските, немој да мислиш дека е поинаку . @blueeparadise, те означив и претходно, а инаку и ти сама кажа дека прв ме навреди, плус пишува невидени глупости, а секој си знае за себе што е за него навреда, и колку ќе се навреди, а јас кажав дека кога некој прв ќе ме навреди, возвраќам и тоа како.
Добро Сашеее... Фала што се обиде да ми го смениш мислењето за човекот што го знам 25 години Ние сме деца на неколку семејни пријатели, израснавме заедно, машки и женски мешано..и ден денес кај нас не постои строго машко и строго женско друштво.. Ние сме си семејство Јбг..
Kultura, toa se vika kultura, ne e sekoj ist, plus toa, kolku maz ja smeta zenata povekje za trofej tolku se pobucni.
Сашко си изнесува мислење колку и да е погрешно од женска гледна страна, разбирам да развиете дискусија и несогласување ама ја претеравте на темава, нели ви е срам? И јас не се согласувам со него и што треба сега да го колнам до трето колено? Да го озборувам и исмејувам на чет? Да го вреѓам дека е пештерски човек?? Ниту една членка не цитира и не навреди се дури не го нападнавте, а послее аааа навреда
Ете мене ме навреди уште вчера при најнормален обид за дискусија.. и не верувам дека сум единствена. ..кога веќе се ситничари. едит: Е сега дали бил понесен од некој друг што претходно го навредил или не, мене тоа не ме интересира. Ако ти се обратам на пристоен начин, го очекувам истото за возврат.
@Sashko1992 Океј, само сакав да ти кажам дека сепак си навредил, и не кога некој прв те навредил туку и ти самиот. Сега да не барам мислења, зошто има доста кои се избришани па не можам да ги цитирам. Ти за едно такво мислење имаше искоментирано дека ти се испуштило во моментот, јебига луѓе сме и правиме грешки. И тоа беше доста страшна навреда, многу пострашна од овие сега, баш @Згодно Момче ја имаше постирано во некоја од темиве. Епа, како што тебе ти се испуштило нешто, и тоа повеќе пати, и на некои луѓе овде можеби им се испуштило во жестината на ситуацијата. Него, дека машките оговараат, ехее и тоа како. Што е уште почудно, оговараат за работи што дури ни ние женските не ги оговараме. Дечкото на моја бивша другарка, и ги отвараше сите другарки на девојка му да ги види какви се, и им ги коментираше сликите, за мене зошто сум имала кратка коса рече дека сум била неандерталец, лезбејка, курва и наркоманка. See the logic in that. Другата била грда, третата била глупа, четвртата била секташка, петтата зошто облекла таква циганска блуза... А сите овие работи секако беа неосновани, пола од девојчињава не ги ни имаше видено во живо. Ете, како искачале муабети за одредени девојчиња, хмм... Среќа, не се дружам повеќе со оваа другарка, а и во моја околина немам вакви машки, so amen to that.
Не лажи, ти објаснив претходно за вчерашните мои зборови упатени кон тебе, прочитај го пак објаснувањето. Па тоа вчера се однесуваше на твоите прашања, јас никаде не реков дека ти си глупа, ваква или онаква, ама сепак потоа ти одговорив на нормален начин на твоите прашања. За мене не е навреда ако ми кажеш дека е глупо тоа што сум го напишал, тоа ќе го сметам како твое мислење.
Денес се такви машките ги лажаат помалите ако ми дадеш кје биде се во ред. А за давање незнам после 5месеци или 8месеци ипак и да те сака пак работи хемија меѓу парот ако нема хемија нема ништо од врската ама не е во ред пример ај за 3месеци така е најубаво ова она тука не ми се свиѓа кај некој дечко што ќе го каже.:/
@Rebecca_R, уште ти фалеше овде... Како и да е, најважното што го имав да го кажам, го кажав уште во првите 4-5 поста кои ги напишав вчера, а и една членка убаво кажа дека 95% од луѓето размислуваат како мене, а останатите 5% не се воопшто битни. На пример ако на избори, некој кандидат добие 95% од гласовите, баш го заболе што останатите 5% не гласале за него, исто е и со мене. Добрите луѓе нека имаат добра вечер, а лошите, лоша.
Не е моја, прочитај го последниот пост напишан на оваа страна. http://forum.femina.mk/threads/Колку-најдолго-би-чекал.4799/page-7
Се согласувам потполно со тебе Dust. И да ме вреѓа некој/а воопшто не ми е гајле анонимен е форумот, секој/а нека си го искаже своето размислување, ама мешање на деца е бетер од дно.
Бетер од дно? А зошто ми го поддржуваш тоа мислење ако е бетер од дно? И појасни што беше навредливо толку, за ваков збор да искористиш?