Презадоволна! Веќе година ипол во среќна врска сум. За прв пат сум заљубена, првиот секс го имав со него..итн.
Ах презадоволна. Немам зборови колку е романтичен. Само има една маана, никој не може да го види Каспер мој Шала на страна Од претходнава бев презадоволна, ама се што е убаво кратко трае нели. Така да у скоро време, нејн врска, нејќам. На оваа возраст и онака машкиов свет се недозреани, зошто па ние да се замараме.
Веќе 3 години сум во врска и се беше супер ама последниов месец катастрофа!!!! Се надевам дека е само период бидејќи во спротивно.....
На скала од 1-10 јас би дала 9 поради тоа што нешто му се случува последнава недела, инаку како за наши години мислам дека е супер бидејќи има и разбирање, почит, доверба и најбитно од се Љубов
Задоволна сум. Нормално има некои работи кои можат да се поправат,ама се со тек на време На скала од 1-10, би рекла 8,5
Исто и кај мене Би додала уште: ме разочарал-сум го разочарала, ме изненадил-сум го изненадила. Би било досадно ако е се совршено
Си го сакам и убаво ми е. Тој ме сака и уште поубаво му е Презадоволна, пресреќна сум, ме исполнува, се грижи за мене.. Љубов!