Имам долга врска и задоволна сум... За да функционира една врска, според мене, потребно е доверба во партнерот, разбирање и љубов... Јас и мојот партнер го имаме тоа, сето останато се финеси, се дополнуваме... Муабетот ни оди, сексот ни е одличен, се смееме заедно... Си оставаме простор и за други работи освен нас: пријатели, факултет, семејство... Двајцата сме индивидуи кои одлично функционираат заедно... Секако и дека се расправаме, ама доколку не би се расправале, тоа би значело дека не си значиме доволно еден на друг- едноставно не се нервирам за некој кој не ми е битен... Тоа е тоа...
Задоволна,среќна,заљубена,љубов возвратена,безусловна... Секако има и понекоја расправија,совршеност не постои,но токму тие работи ја градат врската без нив не е тоа тоа
Хм кога како... нормално секоја врска има и успеси и падови. Некогаш ми иде да отерам се у п.м ама некогаш(како сега) толку ми е убаво просто заборавам на лошите моменти. Незнам што повеќе преовладува, дали задоволството и незадоволството. Ама како и да е, има секакви моменти, за 3 години повеќе работи поминале
Можам да кажам дека сум стварно задоволна во врската и покрај некои ситни расправии кои се преретки. Среќна сум во врскава, заљубена, љубовта ми е дупло возвратена, трпение, разбирање, доверба...
Сите мои врски биле краткотрајни во кои не се родила длабока љубов него онаа минлива заљубеност. Kога тоа ќе исчезне, завршува и врската. Mоментално сум на почеток со еден дечко за кој ја имам таа истата магија, привлечност, страст и заљубеност. E сега или ќе се зацврсти врската и љубовта ќе стане посилна или ќе заврши. Aма како што е во моментов е многу убаво, се надевам вака ќе продолжи, мада не планирам ништо оставам се така спонтано да се случи. Не можам да си наредам или да се присилувам некој да засакам, ако биде ќе биде ако не здравје.
Kолку и да не сакам да признаам..Не сум задоволна..ми недостига блискоста која ја имавме на почетокот веќе ништо не е како порано
некогаш се караме за глупости но не можеме да останеме скарани повеќе од пет минути, но во принцип сум презадоволна од својата врска, имам дечко кој ме сака, почитува, се грижи за мене...
Задоволна, задоволна Некогаш си имаме некои несогласувања ама ќе се среди, мора да постојат и тие моменти за да ја зацврстат врската, а оценка 9
Ne bi dala nekoja konkretna ocenka bidejki vo globala sum zadovolna no kako i obicno sekade ima nesto sto fali i ne e se idealno. Jas od sekogas posakuvav da imam dolga vrska i toa mi se ostvari no nekako kako minuva vremeto kako se da premina vo navika i kako da ja nema onaa iskra na pocetokot sto ja imase. Toa mi fali mnogu neznam kako da se potrudam da se vrati toa
Од 1-10 би рекла 6 Се е добро , ретко се караме..но кога се караме не правиме муабет 2 недели ни звонење,пишување ништо-не се познаваме и се јас прва почнувам -што е со нас,што ќе биде е тогаш го мраззам најмногу !!! Но кога тој е со цимерите (2 недели не се гледаме-оправдано ) тој се однесува чудно...кога е дома и е повеќе со другарите пак е чуден..инаку во последно време слабо комуникација-немаме тема за муабет луѓе А за с*кс јас да доминирам сака- се ли јас :geek: ..аман веќе хаха ама ајде затоа е таа 6 и она погоре напишаното
10 ! Се сакаме, се согласуваме, нема големи караници само за без врска на зафрканции, секогаш имаме теми за разговор, го сметам за другарче... Дури и понекогаш се плашам можеби побрзо ќе заврши ако е волку добро
9 според мене. Долга, сериозни амбиции па ќе видиме. Караници ретко и сведени на минимум меѓутоа таа една пречка ја закочи 10ката што ја имавме. Сепак се враќаме полека на старото, се во свое време.
Нормално е во врската да има караници.!?.. Тогаш ние изгледа не сме нормални нешто Досега пу пу колку што сме заедно ни една караница, па ни за ситница бе, е тоа се прашувам дали е нормално.