Колку овнови се потребни да сменат сијалица? Само еден, ама потребни се многу сијалици бидејќи овновите се неспретни и груби и кршат сè што ќе им дојде при рака. -Точно,стварно сум неспретна Се изнасмеав на ова,стварно е точно,барем за мене (ова е за мојот подзнак) Колку стрелци се потребни да сменат сијалица? Сонцето сјае, животот е една голема гатанка... Уште не знаеме што настанало прво, дали јајцето или кокошката, а ти се секираш за менување на една глупа сијалица?
Колку скорпии се потребни да сменат сијалица? Кој сака ова да го знае? Зошто сака да знае? Да не прашуваат од полиција? За што ме обвинуваат? радозналчеее хахаха
Колку ракови се потребни да сменат сијалица? Само еден, но ќе му требаат 3 години емоционална терапија за да го преболи губитокот на претходната сијалица. хахахаххахахахах пре пре точно аххахахахахаха
Колку скорпии се потребни да сменат сијалица? Кој сака ова да го знае? Зошто сака да знае? Да не прашуваат од полиција? За што ме обвинуваат? Погодено ми е.
Колку ваги се потребни да сменат сијалица? Па.. Всушност и не знам, мислам дека се зависи од тоа колку е прегорена... Можеби само една Вага, ако се работи за обична сијалица или 2 ако не знае каде да купи нова сијалица... Или.... Аман веќе одлучи се! xaaxax лелее точно е ова,јас сум вага и мн сум неодлучна инаку за скорпиите е најјако
Колку јарци се потребни да сменат сијалица? Ниеден. Јарците не менуваат сијалица освен ако во тоа не видат можност за добра заработка. ааххахахахахахахахаххахахааххахахаххаха до негде точно
Колку скорпии се потребни да сменат сијалица? Кој сака ова да го знае? Зошто сака да знае? Да не прашуваат од полиција? За што ме обвинуваат? Хаха дааа..
Колку ракови се потребни да сменат сијалица? Само еден, но ќе му требаат 3 години емоционална терапија за да го преболи губитокот на претходната сијалица.
Колку јарци се потребни да сменат сијалица? Ниеден. Јарците не менуваат сијалица освен ако во тоа не видат можност за добра заработка. Што луѓе не напраивте, што стока. Ma да, ја и за до продавница, кусурот си го земам, голема мака и тешкотија сум претрпела што сум пошла.
Колку јарци се потребни да сменат сијалица? Ниеден. Јарците не менуваат сијалица освен ако во тоа не видат можност за добра заработка. Хех. Ептен сме претставени како материјалисти. А шо знам...
Колку ваги се потребни да сменат сијалица? Па.. Всушност и не знам, мислам дека се зависи од тоа колку е прегорена... Можеби само една Вага, ако се работи за обична сијалица или 2 ако не знае каде да купи нова сијалица... Или.... Аман веќе одлучи се! Погрешен одговор! Потребна е само една ,зашто ние не сакаме некој да ни се меша во толку сериозна работа Башка тоа ,со струја нема мајтап ,потребна е концентрација А ако не има повеќе Ваги ,има да се замуабетиме и некој да настрада
Колку ракови се потребни да сменат сијалица? Само еден, но ќе му требаат 3 години емоционална терапија за да го преболи губитокот на претходната сијалица. офф леле..