Колку стрелци се потребни да сменат сијалица? Сонцето сјае, животот е една голема гатанка... Уште не знаеме што настанало прво, дали јајцето или кокошката, а ти се секираш за менување на една глупа сијалица? хахаха
Колку ваги се потребни да сменат сијалица? Па.. Всушност и не знам, мислам дека се зависи од тоа колку е прегорена... Можеби само една Вага, ако се работи за обична сијалица или 2 ако не знае каде да купи нова сијалица... Или.... Аман веќе одлучи се! Тоа сме ние
Колку девици се потребни да сменат сијалица? Да видиме: една да ја извади, друга да запише кога прегорела и датум кога е купена, уште една за внимателно да ја заврти новата... И 10 за преуредување на куќата во која сијалицата се наоѓа бидејќи куќата е ужасно уредена. Сосема точно
Колку близнаци се потребни да сменат сијалица? Два секако! Ќе трае цел викенд, но кога ќе завршат сијалицата ќе раскрене низ дома, ќе збори француски и ќе свети во која боја сакате. Хахахах баш сакам да видам каква е таа сијалица шо зборува на француски ахахаххаха
Колку овнови се потребни за да сменат сијалица? Само еден,ама потребни се многу сијалици,бидејќи овновите се неспретни и груби и кршат се што ќе им дојде при рака! Па,не сум баш толку неспретна,знам да си сменам безбедно сијалица,не е убаво да се фалам,но барем кај мене во собата се научив да си ја менувам од ламбата!
Колку ракови се потребни да сменат сијалица? Само еден, но ќе му требаат 3 години емоционална терапија за да го преболи губитокот на претходната сијалица.
Колку ракови се потребни да сменат сијалица? Само еден, но ќе му требаат 3 години емоционална терапија за да го преболи губитокот на претходната сијалица.
- Колку близнаци се потребни да сменат сијалица? - Два секако! Ќе трае цел викенд, но кога ќе завршат сијалицата ќе раскрене низ дома, ќе збори француски и ќе свети во која боја сакате. хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха о леле
Колку јарци се потребни да сменат сијалица? Ниеден. Јарците не менуваат сијалица освен ако во тоа не видат можност за добра заработка.
Spoiler Колку лавови се потребни да сменат сијалица? Што? Што ти е? Лавот не менува сијалици! Тој ќе побара светлост од други сијалици да го осветлат на сцената додека обожавателите му ракоплескаат.
Колку скорпии се потребни да сменат сијалица? Кој сака ова да го знае? Зошто сака да знае? Да не прашуваат од полиција? За што ме обвинуваат? хахахах
Колку ваги се потребни да сменат сијалица? Па.. Всушност и не знам, мислам дека се зависи од тоа колку е прегорена... Можеби само една Вага, ако се работи за обична сијалица или 2 ако не знае каде да купи нова сијалица... Или.... Аман веќе одлучи се! Хахахахахаха, конечно нешто погодено.
Колку овнови се потребни да сменат сијалица? Само еден, ама потребни се многу сијалици бидејќи овновите се неспретни и груби и кршат сè што ќе им дојде при рака.
Реално, ракот веднаш ќе набави нова и ќе ја смени без тие лигавења. Ама веднаш и исто ко ништо да не било.
Колку ракови се потребни да сменат сијалица? Само еден, но ќе му требаат 3 години емоционална терапија за да го преболи губитокот на претходната сијалица. Кај мене стрелецот менува сијалици.