Летово се гледавме еднаш до два пати месечно. Во јули еднаш се видовме, во август два пати. За нареден период ќе видиме.
Месечно 2-3 пати бидејќи живееме развдоени 4 сати со автомобил.Но добрата страна е што се запишувам факултет и ќе бидеме одвоени само 30мин..Многу сум среќнаа
Во месецот два пати се гледаме бидејќи сме од различни градови,ама сега кога ќе одам на фак. повеќе време бидејќи ќе имам повеке слобода и јас можам да одам.Инаку секоја вечер се гледам не камера не е исто ама што да прајш
Исти случај сме ние киснеме по цел ден на телефон и скајп.. но ето за 10 дена ќе сме блиску се запишав на факултет и одалечени ќе сме само 30минути..ако врската е цврста не се секирај кога тогаш ќе успеете
Па во неделата вака кога сме лето, се гледаме 4-5 пати, а кога е на факултет е потешко. Тогаш се гледаме само преку викенд. Ама одгодина јас ќе одам таму кај него, па ќе бидеме цело време заедно.
Во моментов немам партнер па се гледам по потреба, но кога би имала сигурно не би било тоа секој ден, бидејки тоа би ме угушили. Сепак и јас а верувам и он и ја сакаме слободата а не да морам да пријавам и во ВЦ кога ќе одам или да барам дозвола од него да одам до кај другарка.
Со оглед на тоа што сме од различни градови, зависи кога како. Се случувало да се видиме 10 пати месечно а имало и период кога не се гледавме и 3 месеци. Се зависи од обврски и финансии
иако не сме од ист град не преставуваше проблем да се видеме еднаш или два пати во неделата...но сега не сме во добри односи и во 3-4 месеци еден пат и тоа не е тоа.....
Кога беше распуст,речиси секој ден освен во сабота..*girls night out*,а сега два до три пати неделно..
Дур беше лето, дур бевме по слободни од кај 7-8 до кај 2-3 навечер. Кога почнав на факултет од кај 3 кога ќе завршев со предавања до кај 8 или ако завршев кај 5 до кај 10. Сега откако почна на работа през неделата од кај 5-6 до кај 9 За викендите поќе