Колку често се гледате со партнерот на почетокот на врската? секогаш се брани како е уморен од работа и се останато , а ја не се ни дрзнувам да му се јавам прва , или да му речам да се видиме дента не знам , чекам на него ... не верувам дека грешам
Хмм, па се зависи од тоа колку време сте заедно. На почетокот припазував да не го напнувам и ретко кога викав прва, а сега веќе гајле немам
Секој ден Колеги сме на факултет, и после предавање најчесто ќе отидеме на кафе, или кај него во станот. МНогу често останувам и на спиење, за да не патувам секој ден до факс Така е веќе 3 години
Бидејќи сме од иста населба друштво и се на врзува гледаме да се гледаме некако поретко не тешко ни успева затоа може да се каже скоро секој ден ама скоро
Ах тоа гледање Првиот месец 3пати неделно максимум а сега вториов месец на господинов му било малку само 3 пати исто му било како да нема женска па сега скоро секој ден -.-
Па неделно 3-4 пати понекогаш и повеке , иако живееме доста подалеку еден од друг нагаме време да се видиме .Но некогаш поради обврски се гледаме 2 пати али квалитетно ако ме свакате што мислам од јутра до сутра што се вели
Цело слободно време . Од работа кај него , на 5 мин до дома , па на кафе со него , ако не спијам дома ,спијам кај него. Мене искрено ова ме гуши. А ако не се видиме цел ден плаче ко мало дете дека не му обрнувам внимание.