Најчесто 5 пати неделно. Некогаш повеќе, некогаш помалку. Првите два месеци се гледавме секој ден, некогаш и по два пати, сега намаливме доживљај. Почна лига на шампиони, јас навивам за едни тој за други, утакмиците мора да се гледаат и така остануваме дома вторник и среда или па вторник и недела. Од фудбалот зависи. И секако ако имаме други обврски или па ако се договорам јас со другарки, тој со колеги и тогаш пропуштаме.
.... .....на 2 месеци 2-3 пати неделно.три недели,значи 9-10 пати...хахаха........ ... ......јас работам во странство,и мора да е така....ама затоа сме секој ден по 3-4 пати на телефон... ...СРЦЕ МИ Е ТОЈ,МОЕ..........
Додека трае учебната година (да речам така ) секој ден или преку еден ден, додека пак преку лето, што знам, еднаш на две недели, понекогаш и еднаш неделно, зависи од можностите
Во лето секој ден . А во зимо бидеќи седиме премногу далеку па и не можиме да даваме пари за бензин или за такси секој ден и затоа се гледаме преку еден ден.
Сваки дан,па неможам без него беее ! Ако еден ден не го видам полудувам. Зависна сум од тие муцки и тие раце што гушкаат најубаво на свет.