Од еднаш неделно кога првпат почнавме со врската, до скоро секој ден (5 years later ) Се случува понекогаш да не се видиме 2-3 дена, секој со обврските, ама живееме на 5 минути еден од друг, па штом најдеме време обавезно ќе се видиме. Едвај чекам да се стопли да си шетаме низ маало...
Сега е поладно тој доаѓа кај мене јас одам кај него Се топлиме Инаку 3-4 пати се гледаме за сега и подобро е така повеќе се мислиме и си недостигаме.. А летото ќе,биде секој ден одмори на езеро, базени итн . Едвај чекам
Се зависи од обврските ... пошто секогаш не ни се совпаѓа слободното време. Тој на работа јас на факултет , после јас некои обврски , тој некои други обврски и така ама си наоѓаме секогаш време. Се гледаме од 2 до 4 пати во неделата добро се дешава и повеќе пати ако му се погодат смените да не е на работа и така .
Речиси секој ден се гледаме. Обично во недела се договараме да не се видиме, но често знае и тогаш да ме изненади со некој план.
Секој ден, дури и преспиваме еден кај друг што буквално не се двоиме... јас сакам да сум со него, но мислам дека претеруваме, сакам да имам и малку простор за себе, но ако му кажам ке се налути... знае да се налути и еден ден само ако кажам дека нема да се видиме... тоа е голем лутко е
Живееме могу блиску, така да заедно одиме во центар, на излегување... Така да неколку пати дневно.. А за опуштање онака да седнеме како што треба, еднаш двапати дневно зависи и од обврските
Па се трудиме да се гледаме секоја вечер...тој си е слободен мене пречка ми е само школото понекогаш ама неделно 5 пати се гледаме сигурно...