Секој ден скоро цел ден но има и некои денови во кои ке се видиме само половина час. Во врска сме скоро 11 месеци и само еден цел ден не сме се виделе. Значи секој ден се гледаме.
да се надоврзам ...значи си дојде...се договоривме за излеземе (3 и пол години одиме) и тој ладен,само што треба да излезам вели не ми се излегува не излевам,а јас откажав и на другарките поради него...и онака немаше каде да одиме и му велам студи каде ќе шетаме не е ладно..и седам дома и ми пишува јас излегувам со еден другар чао... и толку... му ги мати мислите некоја или оние цимерите негови каде што е под стан (парфемот што му го дадов ми го врати-пишав и за тоа ..) и зошто цела недела вели едвај чекам да си дојдам,да те видам...бла бла
Девојче,тој се зафркава со тебе очигледно. Знам дека 3 ипол год. врска,има подеми и падови,ама ова неговото..Мислам дека веќе му е монотоно,па затоа се однесува вака. Јас би го прашала што не е во ред.Со надеж дека ќе каже. Ако рече дека се ок,верувај ни од блиску не е ок нешто во вашата врска.. Спојлер Јас би раскинала..
Одиме две години и 5 месеци веќе... До сега само еден ден сме пропуштиле да не се видиме (не и да се слушнеме).. Во просек, 6-9 часа дневно. И пак ни е малку
Два до три пати неделно. Со исклучок на лето - тогаш и почесто може. Има повеќе активности за правење. Ги прелистав последниве две страни и ви се чудам на поголемиот дел што сте кажале дека секој ден се гледате
Жал ми е.. Љубовта очигледно згаснала.. Заврши со тоа барем ти достоинствено,а не подло како него. Не те заслужува некој таков
Секој ден се гледаме Инаку би се надоврзалла за Санигрл- СедГрл е во право. Јас мислам дека треба да разговараш со него бидејќи нешто не штима во врскава твоја- се гледа уште од напишаното само а камоли реалност да се погледне во живо. Во краен случај, ако толку е лесен карактер, заврши со него. Не ти треба детиште од 16,17 години на кого му вријат хормоните, туку стабилна цврста личност на место. Спојлер Се извинувам ако погрешив нешто околу годините-не можев да видам колкава си
На 3-4 дена се гледаме затоа што сме зафатени ја со школо, он со тренинзи и така А не ни сакам јас секој ден зашто се мислам да не ми се здосади ако го гледам баш секој ден :/