Porano se gledavme sekoj den nekogas i po 2 pati odevme na kafe na jadenje setavme segde bevme zaedno cel grad vikaa deka sme najubav par no sega se se smeni veke 1 mesec ne sme bile na kafe (mozebi i poveke) za vikend e na rabota i samo doagja me zema i si odime :\ Izleguvame so kola non stop se vozime i nikade ne sme prosetale otkako ja zede vozackata dozvola :\ Za dopisuvanje na fb ete ne se dopisuva imam pw negov. Za javuvanje po telefon ne se javuva imam pw od vip pa mozam da gledam se Za sakanje me saka toa znam Neznam koj e problemot i kako pak da napravam jas nekako da se gledame sekoj den. Poubavo mi beshe Ideii ideii ideiii
На почетокот се гледавме секој ден. Сега поретко 2/3 пати неделно а некогаш и 4, се зависи од тоа колку часа ќе имам и слободно време, а и не живееме баш блиску.
не толку често колку што посакуваме.. живееме далеку еден од друг така да само преку викенд,ама надохнадвиме I hate distance
На почетокот се гледавме секој ден,може и неколку пати во денот.Е сега,се гледаме околку 3/4 неделно.Такви ни се условите,штета голема.
Скоро секој ден , но некогаш навистина е добро да се одмориш еден од друг и да се видете 2 пати во неделата
Зависно од обврските. Ни се случувало и секој ден да се гледаме (ретко), а ни се случило и два, три пати во неделата. Најчесто на пример ако се видиме два дена по ред, третиот го прескокнуваме и цело време така. Како и да е, гледам да не биде тоа секојдневно, сакам да си бидеме опуштени, а не гледањето да ни се претвори во обврска, дека мора да се видам со дечкото во текот на денот. Зошто да мора? Нека излезе нека си се види и со другари, нека прави нешто што му претставува задоволство, нека излезе на прошетка со кучето на раат (без јас да му мрчам дека е непослушно), јас нема да му избегам, тука сум. Исто и обратно. Не сакаме ништо да биде задолжително, сакаме се' да биде по желба и со задоволство. Колку и да не чувствувате ама гледањето секој ден преминува во обврска, имам неколку врски околу мене што така прават и да, обврска им е тоа станато. Не можат да прескокнат ни еден ден, МОРА да се видам и крај.
Навикнав да го гледам секоја вечер по неколку саати, а некад и пократко. Но пред една недела отидов на одмор и го пропуштив неговиот роденден но после надокнадивме некако. и сеа 2 дена се немаме видено он имаше патување вчера и бевме договорени за денес но повторно му се јавија. останува за вечер инаку ви кажав се навикнавме секоја вечер по малку.. а сеа уште малце он ќе оди на одмор и повторно 10 дена без него јебига ке поминат и после пак заедно додека да почне школото ... е тогаш ќе биде само за викенд