косата ја мијам секој 2 ден, порано многу шампон ставав 3 пати, ја пресушвав,сега по 2 пати ,и потоа или регенератор или маска и ставам и обавезно сушење со фен ,несакам ама морам да користам фен,оти после како бушава азбука ке бидам.
претежно ја мијам на 3 дена... но сега, бидејќи е променогу жешко на 2 дена, а некогаш и секој ден...
Зимно време ја мијам на 3 дена, додека летно време секој ден ама користам детски шамбон бекутан, некој погоре кажа дека не е јак и точно е имам нормална коса, густа зависи каков регенератор користам некогаш ми е ко пеглана
Ја мијам секој трет ден. Летно време и на два дена ,зошто е голема и се потам па не ми е пријатно така да ја чувам. Гледам да не е премногу често, било штетно,ама па не можам така да шетам.
Гледам да не ја мијам мн често за да не ми се мрси мн али заради топлово почнав секој 2 ден а зимоска можев и по една недела да не ја мијам
Мојата коса тоа е едно злобно створее...знае да се мрси на 4-5 дена,а знае да се мрси и за 12-18 часа...коа како ќе и дојде,се зависи нели какви обврски имам ако не сум во можност да дојдам дома тогаш мрсна веднаш и изгледа за никаде, а кога се излежавам по дома чиста,на место убава страшно