До пред некое време ја миев буквално секој ден ( и знам колку многу е штетно тоа), но сега си купив бебешки шампон ( тој од Hipp) и сега ја мијам на два-три дена, а мислам дека може да издржи и до 4
јас порано ја миев на една недела ама сега поцнав на 2-3 дена и многу повеќе ми се мрси, и кога почнав да мењавам шампони ми се направи ужас и ми се мрси и мора понабргу да ја мијам, а порано со бекутанче ја миев и ич не ми се мрсеше
Не ја мијам ич бе! Чекам да заврне надвор дожд па да ја исплакнам малце. Летно време со оглед на тоа дека не врне, еднаш само ја измив кога врнеше пред месец дена.
Pa navika mi e da se tusiram sekoj den nautro i zimo i leto,voobicaeno,a so toa nekogas zaboravam i tusot na glava i moram da ja bajnam i kosata,na 2 dena sekako ne zosto mi se mrsi,ne mi e prijatno da ja cuvam povejke od 2 pa i maksimum 3 dena...
па сега кога е топло многу често речиси секој ден или секој втор,многу бргу ми се мрси,а во зима на втор трет ден одприлика..
Три пати неделно, обично недела,среда и петок затоа што брзо ми се мрси.Ми кажуваа да пробам два пати неделно,ама не е тоа за мене,неможам да замислам да излезам некаде со мрсна коса....порано многу се нервирав,секој втор ден миење,ама се помирив со судбината
2 пати или 3 пати зависи едно време претерав секој ден ја миев и се повеке ми се мрсеше , ептен мака си видов уф кога ке се присетам