Три пати неделно. Настојувам да не ја мијам многу често затоа што е долга и шампонот во комбинација со сушењето со фен може значитечно да ја исуши и оштети.
2-3 пати неделно.... А за тие што ја мијат секој ден, мислам дека ради тоа им се мрси толку брзо косата Или пак не употребуваат соодветен шампон за коса...
Ја мијам на два дена, не затоа што ми станува мрсна туку напротив ми се разбушавува бидејќи ми е вртена, со миењето многу повеќе ми се дефинираат локните.
Јас мојата коса ја мијам на околу 6 дена и навистина немам проблем и сите се чудат но и сите ми велат браво Првите 3/4 дена ми е како "тазе" измиена, 5ти ден веќе почнува малку да се мрси но тоа можам да го прикријам со репче и потоа др ден ја мијам, евентуално ако тој ден никаде не одам си ја чувам
Еднаш неделно. Не ми се мрси брзо, а и да ми е мрсна, не се приметува, односно се приметува, но малку и тоа кај корените. Што помалку ја миете косата, помалку се мрси.
Исто и јас секој втор ден..многу брзо ми се мрси денес сум ја измила утре мрсна ми е. Ако знае некоја нека пише како да не ми се мрси толку често
I jas ja mijam, preku eden den, ako ja ostavam poveke ne mozam da se podnesuvam. Kolku I da sum sredena i cista ako kosata mi e mrsna se cuvstvuvam gadno.
Јас ја мијам секој ден. И мојата се мрси ама не дотолку да сум обврзана да ја мијам секоја вечер. Ми останало како навика. А и сакам да ми биде секој ден чиста.
Не баш често.Обично ја мијам 2 пати неделно. Ми се случувало од понеделник до петок да ја чувам немиена и си издржува, можам да ја носам пуштена пет дена по миењето, нема да се забележува дека е мрсна.
Косата ја мијам секој ден,пошто мнг брзо ми се мрси,понекогаш навечер ќе ја измијам а сабајлето кога ќе станам она зејтин и голем проблем ми е тоа ,несакам мрсна коса пошто тоа ми е гадно и ужасно мириса,а исто така и налето ја мијам секој ден што за летото е нормално
преку два дена секако многу ми е проблематична па ако сменам еднаш шампон и толку отиде мрсна со првут се