Не знам баш дали од кафеава ваква боја ќе постигнеш, плус овие слики се со друга техника на фарбање, ако ги гледаш само за нијансата втората повеќе ми се допаѓа...
За да ти фати виолетова боја мора одоздола бланш,т.е мора да си плава.Тоа е правило за со фарба,а колор па ич нема да фати вака.Не си троши џабе парите.Е црвената нијанса,со неа ќе добиеш црвенкаст сјај,кој буквално ни после неколку месеци не се тргаше.Ама не е баш боја црвена него како отсјај на сонце,тогаш ќе има некоја разлика.
Zdravo zenski kolku vreme stoi color samponot crn na kafena kosa i dali moze da mi padne pola od bojata pola da mi ostane i da bidam sarena? pisete mi dm
Дали би фатил виолетов колор шампон на многу темно кафеава коса, барем да има сјај како со црвен колор шампон?Искуство некој?
Некоја да се има фарбано со темно кафен колор шампон во последно време? Од која фирма сте задоволни? Дали после неколку миења целосно паѓа?
Здраво.Каде можам да најдам колор шампон? Дали има во ДМ или аптеки?? Имам бланш на мојата коса ,па ме интересира дали има сив колор шампон и дали ке фати??
Во ДМ има сигурно, како и во тие општо за козметика што се (парфимерија+козметика). За сив колор шампон не сум слушнала. Ти препорачувам silver шампон за тоа.
ima ama ja do sea so sum zemala niso ne mi ispadnalo ubavo kako uopste da ne sum stavila SATIRANA SUM
Дали некој го пробал Silver шампонот на Балеа и има ли ефект? Се фарбав силвер плава пред некоја недела и веќе почна да ми пожолтува, можеби со овој шампон ќе се покријат жолтите тонови?
Знам дека не е колор шампон, но Дали имате искуства? Би сакала да ми извадат шаторани прамени па на неа да стават ОД оваа.