сум пишувала еднаш на ова еве пак - од лично искуство. Читав лоши искуства со асенцијата и се помачив преку пријатели на роднини да најдам крема WARTEC во Германија која чинела 5-6 еур само. Со редовна употреба кондиломите исчезнаа без горење, без печење....
Луѓе пробав со јаболков и алкохолен оцет, кондиломот не загоре само кожата ми изгоре и многу ме боле сега се мачкам со јекодерм, многу ми е страв да ми ја горат со азот бидејки многу болело што имам читано. Е сега ме интересира земав многу витамини, Земав и по препорака на фармацевт.( Изониазид ) табл. кои го поттикнуваат имуниот систем. Има ли шанси откако ке ми се подобри имунолошкиот систем самите да исчезнат имам 2 една помала и една поголемка. И кажете ми дали внатрешните може да се горат со азот.
Двапати со ласер ми ги отстрануваа кондиломите(внатрешно)и во комбинација со прашокот VIUSID,и едни капсули од Зегин успеав да се спасам,фала богу..Сепак најважно е да се подигне имунитетот.
http://www.terapeak.com/worth/condy...ndylin-kondilin-nycomed-austria/370907820190/ јас ова го користев пред 5 год кога ми излегоа ..надворешни беа повеќе можеби 5-6 беа ...ми делуваше ми паднаа мислам дека 2 потрошив ...под шема беше ...само треба да се консултирате со кожен..
Jas imav preku 20 isto vo predelot na vaginata i anusot, i gi izgorev za 2 nedeli so jabolkov ocet. Prvata vecer mi izgorea i padnaa povekje od 10 i me pecese nenormalno, a drugite bezbolno izgorea malku pokasno. Sovetov go davam na site, zosto nemoze da ima losi posledici. Ocetot nemoze da ti ostavi beleg ili sl. A i mi pomogna mnogu. I najvazno od se da pies SPIRULINA celo vreme. Ti go jaca imunitetot a jak imunetet e smrt za kondilomi
Da najbiten e IMUNITETOT vo momentov pijam mn vitamini,a ne znam mene ocetot mn ne mi pomogna sea ne znam kaj tebe kolkava golemina se bile moete bese 1 i mn malo bel kondilom silest taka mi kazaa,ocetot ne deka ne bese efikasen znaci go p0odnamali ama ne iscezna i momentalno ja koristam aldara pa ke videme. Pozdrav
Здраво,ги остранував во Штип во една приватна ординација,првиот пат платив 6000ден.а вториот 3000.Поздрав
Заборавив да те прашам и кои капсули ги пиеше, јас пијам бета глукан што е доста скап, па ако има резултати ќе пишам или некој друг ако има пиено нека пише дали е ефикасен дали уште да фрлам пари.
Овие капсули ги зедов од Зегин Asist мислам дека се викаа,аптекарката ми ги препорача биле токму за HPV вирусот и чинат 21ден.за капсула и се пијат една на ден,А Viusid е прашок во кесички се пие три пати дневно и чини околу 1370ден.Го има само во Зегин☀️
Мене оцетот ич не ми помогна...Јас имам 3/4 надворешни кондиломи во пределот на вагината. Каков оцет користеше? Колку време и како ги мачкаше? Мене ми ги гореа до сега 4пати пак се појавуваат...Земав јас на Виталија по природен бил но џабе Бремена сум и некои ми викаат дека од бременоста можно е да ми се појавиле затоа што тогаш ми искочија најверојатно слаб имунитет али ми сметаат и несакам да чекам до пораѓај сакам да ги снема
Мене ме гореа со азот и тоа во бременост и ич не боли..Пецка малку но тоа не е болка а јас како што сум ептен нежна бев испаничена но стварно не болеше. Пробај прво со азот па ако не се изгори тогач ласерски верувај ми дека нема да те боли ич...Кај мене не помогна ни азот ниту оцет...Рекоа можно е од бременоста да ми се појавиле така да ќе видиме откако ќе се породам дали ќе исчезнат.
И јас пробав со азот, па потоа во една приватна ординација на кожен ме премачкуваа со еден раствор не ми го кажаа името претпоставувам дека се вика -ПОДОФИЛОТОКСИН- ми кажаа дека е мн јак и навистина имав изгореница и ме болеше малку е сега си ја купив алдара кремата, досега само 2 пати ја имам ставено па ќе видеме дали ќе има ефект,мада што на мене веке кондиломчето не ми е испакнат како претходно но уште има како белко поткожно.Инаку фала за советот маче, но прво ке пробам вака па после ласер како последна опција. Бакнеж
Ласерот нека е последна опција,мене многу ме болеше,моите беа внатрешно во вагина иако имам висок праг на издржливост на болка.Многу среќа
И јас бев кај него затоа и те прашав да се осигурам дали за истиот мислам јас одев кај него но мн сум незадоволна, најпрво бидејќи во самата ординација си пуши цигари, ме пипка долу со голи раце не ја менуваат постелнината и како јаготка на шлагот за се и сешто тој препорачува ласер. Јас на првиот пап тест ми излезе цин 1 и тој ми кажа дека единствено решение е ласерот,секако не го послушав срцето не ми дозволуваше да одам на ласер бидејќи немам родено досега а ласерот си е пак зрачење кој сака нека негира тоа зрачи. И само со мн јаки витамини меѓу кои и бетаглукан кои се доста скапи, мене цинот ми исчезна сам од себе секако со витамини многу. Затоа некако тој д-р повеќе ми е како комерцијалист. И заборавив да кажам дека и мене ми кажа дека имам 2 внатрешни, а после бев кај друг д-р кој што ми кажа дека немам внатрешно ништо .