Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кондиломи

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од onegirl, 19 март 2010.

1. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.450
    Истото мислење за него го делам и јас,одам кај него кога не сум во можност да отидам во Скопје(одам во Ремедика кај проф.др.Бабушко)и јас ја минав терапијата со ласер за ЦИН 1,Криотерапијата за ЦИН2,но нека е налет и пари само да се биде здрав,човек ке даде се,жално е да се печали на маката на народот ама тоа е тоа,,,,

2. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    778
    Допаѓања:
    452
    Ако си од Штип боље си иди кај д-р Огнен Мицков човекот е душа немам зборови и пред се НЕ Е ЗА ПАРИ како останативе. Оно кога да видиш секој си земал дело, само господ да ни чува здравје бидејќи кога тргнеш по тие врати и нема крај.

3. Esmeralda-MD

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.450
    Бев и кај него,останав бремена со првото синче а тој ме убедуваше дека ми е вонматерично и ми закажа операција.Моето синче се роди живо здраво и право фала му на бога.Поздрав

4. At.ena

At.ena Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    32
    Ќе може да ми кажеш колку време го пиеше бета глуканот и дали ти помогна за хпв или само за цинот бидејќи и јас ги пијам, па да знам дали помагаат за хпв или фрлам пари за џабе. Поздрав.

Последна измена: 17 јули 2015
  5. Esmeralda-MD

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.450
    Здраво,бета глукан не сум пиела,пиев Viusid прашок и Asist tabletki од Зегин што ги зедов по препорака

6. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    778
    Допаѓања:
    452
    Душо јас бета глуканот го пиев за Цин 1 и го пиев 2 месеци, кога ја земав 3-тата кутија да ја пијам ми се појави алергија и ја прекинав. Е сега да ти кажам дека само од тоа ми се повлекол цин-от неможам да тврдам бидејќи мн мн витамини пиев уште што не.( Кориолус Мрл пиев, Имуне Асист 24/7,фолна,бета каротен,витамин Е, вит.Ц од 1000мг, Селен, Цинк,) уффф не ми текнува што друго и на крајот го купив бета глуканот.е сега точно не знам од што ми се повлече. Така да штом не ти пречи пиј си го немаш штета, мене бидејќи ми се појави алергија затоа го прекинав,а може да го пиеш моќен имуностимулатор е тој и помага. Најбитен е имунитето дефинитивно, така да се ќе се среди и не се многу преоптеретувај со тоа како дошло така ке пројде., само позитивно. Не дозволувај едно ХПВ да биде појако од тебе :) Пиши ми откако ке ја испиеш целата доза дали ти се повлекло. (се пие 3 месеци без пауза ).Може и овој бета глукан да си го пиеш малку е послаба концентрацијата ама добар е http://imunobor.com/mk/imunobor-beta-glukan/ Или земи си го сирупот ( Зелл Оксиген ) и таму има бета глукан. Поздрав

7. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    778
    Допаѓања:
    452
    Јас овој го пиев

Прикачени фајлови:

8. At.ena

At.ena Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    32
    Да и јас го пијам тој, плус витамини ц, е, фолна, бета каротен, цинк и селен, ќе ја пијам оваа терапија 3 до 6 месеци, па ќе пишам дали е добра, сега сум втор месец по ред. Само ме интересира дали по земањето на терапијата направи хпв типизација, дали беше негативна.Поздрав

9. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    778
    Допаѓања:
    452
    Ни пред тоа немав правено хпв типизација,нити пак после терапијата бидејќи го пиев за цин-от. Треба да направам ама ете не доаѓа ред, а на пап тестот ми излезе чисто све. Tебе д-р ли ти ги препорача овие стриктно за Хпв така ?

Последна измена: 18 јули 2015
  10. At.ena

At.ena Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    32
    Да,да, зашто може пап тестот да е чист, а да имаш хпв, јас најмногу за хпв ги пијам сите овие.

11. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    778
    Допаѓања:
    452
    Може пак да почнам да ги пијам ама страв ми е ми прават алергија, инаку ти по 1 или 2 капсули пиеш и како после јадење или пред.

12. At.ena

At.ena Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    32
    Јас ги пијам по две во денот 30 минути пред јадење бидејќи така пишува во упатството да се пијат на гладен желудник 30мин. пред оброк, па ќе видиме за ефикасноста, му објавив веќе војна на хпвто :)

13. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    778
    Допаѓања:
    452
    Очекувам позитивни резултати да ми пишеш. Бацки

14. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    778
    Допаѓања:
    452
    Девојки може некоја од вас која ја има користено ВАРТЕК кремата да ми каже подетално за нејзината употреба и ефикасност?

15. mimi 29

mimi 29 Нов член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Dali dokolku se gorat bradavici so tecen azot mozat da tece voda i da krvarat ke ve molam da mi kazete dokolku nekoj znae

16. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    778
    Допаѓања:
    452
    Mislis na genitalni bradavici taka? Ako se genitalni voopsto ne se maci so azot i slicni metodi. Jas da ti kazam se iznamaciv taka i na kraj ja zemav Wartek kremata i mn mi pomogna... Pozdrav

17. mimi 29

mimi 29 Нов член

Се зачлени на:
    28 јули 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    bev nekni da gi goram si velam deka se genitalni bradavici so tecniot azot bidejki gi imam nasnaga probav nekoja mi se namaluvaat samo so eden tretman pa neznam so da pravam da se obiduvam povtorno i ako ima fasjde so kolku tretmani ke se zavrsi oti doktorkata mi rece kaj site e razlicno kaj nekoj uspeva kaj nekoj ne zavisi od organizmot a inace kaj moze da e najdam kremata Wartek ja ima kaj nas ili se poracuva od stransvo

18. *sisi*

*sisi* Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2014
    Пораки:
    778
    Допаѓања:
    452
    Mene licno ti kazuvam azotot ne mi pomogna uste sto ne probav, i so ocet probuvav ne isceznuvase imav samo 1 ali vredna hahha i se iznamaciv, ja kupiv i aldarata koja kosta 4000 den po naracka od nasite apteki i taa ne mi pomogna,preku rodnini sega koga bea na odmor vo grcija mi ja donesoa kremata Wartec za 20 evra.i cudesna uste po prviot tretman ima efekt. taka da ic ne se misli sega e sezona kade sto ke mozat da ti ja donesat ete nekoj ako ide na odmor ili ti. Probaj nema da zazales :)

19. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Знае ли некој како се вика докторот и ординацијата во нас.Аеродром,кај железничка,блиску до One зградата??Наводно тој доктор со 1оо% лечи со ставање на капки врз брадавиците.

20. Devilwomen

Devilwomen Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    6
    Одамна беше кога последно го читав форумов затоа што барав некој лек и спас и бидејќи го најдов и е толку едноставен сакав да не изумам да го споделам со вас. Тоа беше пред една година и фала богу веќе не ми се појавиле од тогаш. Најдов еден форум босански беше во кој на неколку пати кажаа дека им помогнал како што сама се уверив и да ми извините не се консултирав со лекар туку си го зедов на своја рака. Лекот е 20 денари се купува во продавница и се вика Јаболкова киселина обична за јадење, за во салата, може и со винска ама јас ја користев оваа и во рок од 2 недели ги немав веќе и никогаш од тогаш не ми се појавија. Секоја вечер пред спиење се става на секоја брадавичка по една натопена со киселина мала вата и најубаво е да се залепи со селотејп, наутро извадете ги и измијте се, и вечерта пак. Прво побелуваат, па потоа ке станат црни и паѓаат сами. Не Ви препорачувам да се заиграте со киселината и да ги напопувате повеќе пати на ден затоа што ќе ви потемни кожата :) Хранете се здраво и речете му чао на кондиломите. А кога ќе се спасите од нив пишете ми во inbox .