Zenski poznavate li nekoj taksist ili covek sto vozi do Grcija sakam da ja naracam kremata Wartek veke ja nemam ja potrosiv a gadurinkite gi ima uste malku ?
Sisi јас ти препорачувам да ги изгориш ласерски и да го зајачаш имунутетот со Бета Глукан. Јас имав неколку ги отстранив ласерски пиев Бета глукан 9 месеци и последнава типизација ми беше негативна.
Јас сум запрепастена од Wartec-от... Имав поголем број на кондиломи и гинекологот ми препорача ласерско горење, го прашав дали прво да пробам со некаква маст и категорично рече „нема шанси да ги излечиш само со маст, мора горење“, но по вашите препораки на моја рака ja зедов Wartec кремата од Германија и верувале или не само после првите 3 дена ставање кондиломите скоро целосно исчезнаа...Сега ќе продолжам да ја ставам маста и наредните 3 во случај да има некои ситни и невидливи...Претходно пробав и со јаболков оцет но кај мене немаше никаков ефект за жал... И работете на имунитетот...Јас ги пијам Имуноасист на база на печурки и Олигосел со цинк и селен...Се надевам дека понатаму се ќе биде во ред...
Najdobra e Wartec prodolzi da ja koristis ama 4dena se pravi pauza .Inaku jas od gorenje so tecen azot nisto ne mi pomogna samo poveke mi se namnozija od azotot a kremata e zakon.
Veke 4 meseci se macam so ovoj problem t.e so KONDILOMITE . Ednas nedelno odam na gorenje so laden azot i trpm strasni bolki posle tretmanot . Pijam ; ISOPRINOZINE 3x2 Betaimuno 1x1 se mackam so ALDERA tri pati nedelno navecer Se mackam so krema Bioderma sekoj den I povtorno nisto . Deneska doziveav golemo razocaruvanje . Kondilomite koi mi bea nadvoresno okolu vaginata i anusto mi isceznaa sega mi se pojavia vaginalno . Ke poludam od bolki . VE MOLAM KAZETE NEKOJ CAJ ILI VASE LICNO ISKUSTVO STO VI POMOGNALO
Според мене најдобро е сите наеднаш да ги изгориш ласерски и да го зајакнеш имунитетот со Бетаглукан 2x1, потоа витамин C 2x1000, фолна, витамин А и Е, селен и цинк.
Здраво, пред три години имав кондиломи во голем број околу пенисот...испробав се и сешто од горење со течен азот до подобрување на имунитетот се враќаа неколку пати но сега ги нема веќе долго време , но сепак не сум сигурен бидејќи го осеќам истото чешање во тој предел и видов многу ситни бели и розеви точки што не се ни примеќаат незнам што би можеле да се, кога бев на доктор ми кажа дека не гледа знаци кои укажуват на хпв, незнам што да мислам и правам...ве молам за совет
Најди го ВАРТЕК некако, порано го имаше Солун, но јас го набавив од Германија - 5 еур е . Само тоа е спас за кондиломите.
Mi treba brz odgovor dali ova se kondilomi na mm mu izlegoa isti vakvi https://www.google.com/search?q=кондиломи&biw=1366&bih=600&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjTsqDJ7oTNAhWmCcAKHXzSDYUQ_AUIBigB#imgrc=aCkYo0ddRgVw0M: ve molam otvorete linkot i pisete mi .Znaci potpolno isti ko na slikava. Posle odmorot ke odi na doktor, ako se ustanovi deka se raboti za kondilomi ke ni bidat zabraneti odnosi,a nie se obiduvame za bebe. Mn mi e strav. Iskustvo ve molam
https://www.google.com/search?q=gen...gB#tbm=isch&q=кондиломи&imgrc=aCkYo0ddRgVw0M: дали овие ситниточки личат на кондиломи?
Не ми делуваат како кондиломи сепак подобро е да оди на лекар, ако има нешто тогаш и ти ќе имаш па ќе се пренесе и на плодот...
И јас имам повеќе неколку од едната неколку од другата страна .Вчера прв пат си ставив оцет ми станаа бели. Сега ме интересира за Бета Глуканот колку чини ? На гиниколог сега не сум била , бев во Март месец Пап тестот беше добар .
Тоа едното најголемо што јасно се гледа е кондилом,а во околината има лојни жлезди кои се нормални за регијата