Здраво феминки. Сакав да прашам околу кремата Wartec, ја купив во Охрид во една аптека, во упатството пишува 3дена по 2пати дасе става на кондиломи, дали по 2 сати, или во текот на цела вечер и наутро во текот на целиот ден.
Jas imav I gi izleciv so mast od grcija se vika Aldara cini 100 evra I ne mi se pojaveni do sega veke 5 godini, inaku mi ja poracaa od apteka vo prilep I pred masta probav se tecen azot, specijalna mast nz sega kako se vikase, se samo ovaa mast mi pomogna aldarava I to mn brzo mi isceznaja taka da skapo e ama nema da se davite so kondilomi povejke pozz
Само на кожно ќе ти ги изгорат со течен азот. Во зависност од тоа колку ги имаш на број можеби ке треба повеќе пати да отидеш. Какви се бели по боја или месо боја?
Најди добар дерматолог што работи со радиоталас ( каутер) во комбинација со тецен азот. Обавезно пазење на исхрана и добри мултивитамини за подигање на имунитет.Јас така ги РЕШИВ
Pomagajte hitno nisto ne pomaga kakvi kremi kakvi bakraci ni aldari ni glizeni ni nisto zivo imam i analna fisura i neznam dali se hemoroidi ili kondilomi kade se ide na doktor i dali moze privatno bez zakazuvanje ili
Dali izrastocite se kondilomi ili hemoroidi i kako bez lekarski intervencii da ja sredam fisurata i hemoroidite ili sto i da se tie izrastocite ili kondilomi
Sum imala analen neznam dali imal condilomi a ranickata neznam od so mi e od tamu mi tece krv koga idam po nadvor a ne znam so e toa pap test ne sum pravela i dali e mozno ova da e rak ili hpv ???
Kolku god si? Mozno e da se hemoroidi,a drugite od okolu izrastoci mi licat na kondilomi. Izgleda nikogas nemss odeni na gi
од пред некој ден ми се појави нешто налик на бубуљица, не го чепкав мислев ке ми пројде само, но не пројде, си помислив да не е кондилом, ме чеша и ме боли, пред некој месец имав исто вакво но се повлече иако игледам дека на местото кај што беше сеуште има нешто испакнато.. и на ова сеега што го имам вчера вечерта ставив оцет и како да се намали ама ме боли.. би можело да е кондилом или нешто друго? и како да го третирам?