Константин Кајшаров

Discussion in 'Слободно време' started by Rakometar, Mar 7, 2017.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

За да се зачлениш во црква 100 евра?
    Факт е дека тој што сака да помага на луѓе нема да земи ни пари ни ништо ќе ти речи колку шо имаш толку, ја претераја луѓето, чиниш сите имаат биоенергија и незнам какви глупости, искрено вервам во Господ и се друго, ама ценовник за во црква преглупо ми е, истото го направија и со кревањето леб спевањето и сл, ако не платиш 150 денари нема ни да ти испеј.
    Дно дна, незнам шо да кажам друго, црква со ценовник (facepalm)
    Не си ги давајте парите по вакви психопати, за 30 илјади денари ќе ви ги исчисти гревовите, можи не чини ама смешно ми е вкрај :rofl:

realGirl, Victorian and Afroditaaa like this.
  2. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Била некоја кај овој демонов?
    Прашувам за да дознаам што прават на средбите што им наплакал по 3000 на видување?

3. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Леле :x(facepalm)(facepalm) Абре кое одење кај овој лаж невиден :punch:
    Па уште и ценовник ставил како во кафана да одат луѓето.. ц ц (facepalm):x

Vitaly likes this.
  4. Zlatna12345

Zlatna12345 Истакнат член

Zal mi e sto za vakvi luge nemozat da se vovedat zakoni. A seriozno treba lugeto sto na ovoj nacin se bogatat na debelo da bidat kazneti.

ванилала and PaLaVa like this.
  5. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Чисто ме интересира за ваквите како овој и за оние скиентолози дали постои закон? Дали можат да се гонат кривично? Даваат фискална после просветлувањето/баењето и сл?

Afroditaaa likes this.
  6. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

ZETA MAKEDONIA

7. JonyBravo

JonyBravo Популарен член

Леле... хахахха темава... Не знам нишо во врска со овој Ропаков.. АМА... за некоја (не)среќа иам неколку пријателки на фб шо изгледа имаат вишок пари, страшно се „побожни“ и објавуваат слики од „сеанси“ кај „месијава“. Муабетот ми беше тоа шо... со неверување гледам колку добри риби одат кај овој ремен (каиш :P) на тие собиранките 8) тоа не е нормално.... нема шанси да не ги знаат од дома :P паѓам во искушение некогаш да појдам чисто ради нив :P :P.. ама не знаев дека има вампирот има тарифа хаххах така да... нека цркнат сите на куп !!! :emo:8):muscle::muscle::muscle:

Afroditaaa likes this.
  8. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Гревот- пари не го перат, туку Константин пере пари. А молитвата нема цена.
    Шамански работи бре.

Sparky.99 and Vitaly like this.
  9. Salome

Salome Популарен член

Ако дошло ред кај Кајшаров да одам, подобро да си платам сеанси на психолог, поефтино ќе ме фати.Срамота е да одиш на психолог и отворено да разговараш за проблемите со стручно лице ама да плаќаш тешки пари на шарлатан ,,да те чисти од гревови'' е сосема во ред.:|Македонија, 2017, дами и господа.
    Јас овој го замислував како некој многу харизматичен маж со длабок глас, после гледав интервју со него, па кога извади едно тееенко гласче, искрено комичен ми е.:DА, можеби и харазматичен си е човекот штознам, не сум го запознала за да кажам, на крај краева толку луѓе да врткаш во транс да паѓаат околу тебе па и пари да им зимаш за тоа мора да те бива за манипулација.:?:
    Мада на мене со таа брадичка и сатенско сако повеќе ми личи како за на ,,Фолк фест Валандово'', а не на пастир ама тоа мој впечаток си е.:D

10. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Пастир ли е, пастув ли е, не се знае. :rofl:

Немој сега некое божество да ми пише грев за ова од погоре, па чувај Боже, да треба да одам кај маѓесников на сеанси. :worried:

11. ZRNO

ZRNO Истакнат член

:D:D:D

12. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

познавам пар т.е.е пар и нивна поширока фамилија кои се членови на „сектата“. Мене со мојот мозок не ми е јасно што прават таму ( т.е.е тотална мистерија ми е) образувани, имошни луѓе без здравствени проблеми, за психолошки не знам но вака не сум приметила. Едно совршено семејство, сите вработени со високи примања, доктори, електраши, и економисти. Е сега пријателиве-младиве се многу позитивни, морални, добри личности, урбани ликови, не се забегани, не трујат за господ и за кајшаров едниственио знам дека му се едни од најстарите и најблиските членови.

13. AURUA

AURUA Истакнат член

Чиста превара е ЌЕШаров:D.

melnicanecot likes this.
  14. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Aуууу, крипи... врло крипи. :tmi:
    Народов сериозно треба да се поучи и што повеќе да се искоренуваат верувања во глупости - од верување во магии и разменување броеви на гатачки и бајачки, па сè до верување и барање некаква помош во вакви преваранти како Иван Исцелител, оној Павлов и дотичниов.
    Ценовников (facepalm) :headbang: Ова треба да е незаконски и кривично да се гони...

JollyGirl, mode-kristina and Salome like this.
  15. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Мене овој КЕШаров не ми личи ни на С од свештеник. Треба да оди во лудница. Не само тој, туку и Иван Исцелител и сите останати секташи како нив. Ќе му плаќам јас толку пари на него за да се онесвестам кога ќе ме исцелува. И овој Иван Исцелител мрднатиот ти вика мораш на твојот ред да си бидеш за да ти се фател лекот. :headbang:(facepalm):@

Last edited: Mar 11, 2017
    Afroditaaa and Cinderfakinrella like this.
  16. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

17. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

ете го поднесил да му одобрат за црква за истерување на демони

referentka and Afroditaaa like this.
  18. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

19. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Дали јас сум единствениот кој не гледа посебен проблем во постоењето на Кајшаров - во земја со неколку религии, десетици деноминации, илјадници гатачи, бајачи и исцелители, зошто толкава омраза упатена конкретно и само кон овој човек?

Само затоа што не е од „вашите“, односно проповеда нешто поинакво од она во кое вие верувате?

Затоа што има ценовник за „услугите“ кои ги нуди? Па побогу, на форумов има цела тема за ценовникот на услугите на МПЦ, кој не само што постои многу пред Кајшаров воопшто да се појави, туку и претрпе покачување во 2015 година.

Затоа што заработува на маката на другите и им „продава“ празни ветувања и ветар и магла? А во што се неговите ветувања попразни од оние на било која друга личност или организација која наплаќа за „духовни“, нематеријални и неопипливи услуги?

Да, и за мене Кајшаров е преварант - но, не поголем од сите други кои се занимаваат со спиритуализам и религија, а за истото наплаќаат.

20. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Пријателе ова е секта , каква религија ти се молам

Petra777 and elimkd like this.