Женски, знаете некоја докторка Весна во државна болница што воедно предава и на Медицински? Ми ја препорачаа за очна контрола ама не можев да ја погодам со пррзимето
Relax стаклата со колку филтри се ? HMC ги содржат основните ? Не сум упатена доволно во однос на стаклава.... Хелп
Ми препорачаа да носам очила за заштита од компјутер бидејќи навистина цел ден сум на работа, па ме интересира каде има најмногу избор и по која цена се?
Дали некоја има нарачано од оваа страна? Дали се доплаќа шипинг и дали може да се плати со обична дебитна картичка? www.lentekontakti.com
Дечки да не знае некој отприлика колку е цена на леќи за диоптер -2,50 и -2 со цилиндар П.с носам очила леќи би ми биле за повремено
Без цилиндар, еден пар јас ги земам 600-700 денари (на попуст ако ги фатам се 500). Со цилиндар мислам дека се малце поскапи.
Прокулин и тоа провери во неколку аптеки, во Зегин и Еурофарм разликата беше 100тина ден. само не се сеќавам каде беше поевтино.
Јас ја земам во маалска аптека 550 ден. Само тука ја имам начекано за таа цена. Инаку ја земав од Прима Оптика - 700 ден.