Здраво девојки, се мислам за операција кај Томислав Јованоски, прочитав многу позитивни искуства со него. Ве молам пратете ми слики пред и по операција
Kaj Maja Malic i Mirjana Nacka cenata e od 4.500e, po telefon pred nedela dena mi ja kazaa cenata, piezo metoda koristat.
пред 2 недели на форумов читав дека е 3800 плус за болнички трошоци и навистина на нејзиниот сајт толку беше , вчера погледнав пак на сајтот 5900 https://dudukovickisicmalic.hr/cjenik.html, а веќе закажав консултација ама 5900 (и 3800) е премногу
Пиши баш што ќе ти кажат на консултација, а имаше она објавено дека од април има нов ценовник. А консултацијата колку е и со која докторка?
https://forum.femina.mk/threads/Корекција-на-носот.515/page-149#post-7246030 Мал апдејт, ко нов сум, дишам у 4К, се препородив, сеуште имам некои мали болки во носот но ништо сериозно, кај мене ептен беше крш работата, 4ч операција за нос, отпосле сфатив дека не била едноставна работата, така што мојот нос ми рекоа дека долго време ке му треба да заздрави, но сепак прв пат мрсули видов после толку време од десната страна да излаваат хахаха Све си е супер
во четврток сум кај Мирјана Нацка, не прашав колку е ама стандардно е 3-4000 во систина и баш да видиме што ќе кажат
5400 е консултација кај др.Нацка во тоа вклучено и пример за краен резултат, термини имаат еднаш месечно за цената зависи дали е само естетски или со девијација
Здраво Дали може некој да ми даде контакт од др Томислав и да ме упати како оди со закажување и колку има чекање Дали можи да ми пратиш слики
Zdravo na site, mnogu mi olesna koga vidov deka ima up-to-date forum na temava. Jas planiram da se pravam operacija na nosot rhinoseptoplastika kaj dr Nikica vo voena bolnica. Imam devijacija i mn tesni kanali. Ima li nekoj iskustvo kaj nea? Ili opsto vo voena bolnica? I dali vo Santeplus se naoga dobar doktor za zafatov posto imaat dobra ponuda i promoviraat tamponi so koi se dishe normalno posle operacijata. vi blagodaram
Za site sto prasuvate za Sante plus drugarka pravesr tamu imase mnogu teska devijacija i ja sredija i estetski top i go napravija prav barbie nos ima sega Za cena mi rece deka bilo 1400 evra zs e devijacija i estetski a samo estetski e pomalce mislam Dr gabriela ja operirala