Со оглед на тоа што по цело време сте дома, и најверојатно јадете повеќе, или па помалце од стресови или досада, сеедно, како стоите со идењето у ВЦ? Дали ви се исплати хордањето гз папир, или па нема по дуќаниве па мора да се миете со вода? Дали од многу одење по голема нужда, и апропо зголемената употреба на хартија, имате проблем со нежната кожа околу анусот, и ако да како се справувате со тоа?
Топ тема на неделата Ххахаххахаахахаха, еј жими се , се смеам кo ретардирана со сите отворени теми околу коронава @Gosh @Mr. Right @buba4e89 @Dadusicka @stetoskop @JuLleE @Alishan30 @John Snow @Nigredo Odor @Cutiepie1 @Yipman2 Ќе почекам прво тагираните да се изjаснат, можам да им ги замислам фаците ( пукање од смеење ), па потоа подлабоко ќе дискутираме на темава
Ццц И ова фалеше како тема Столицата од здравствен аспект може да биде со различна конзистенција, ве молиме во лп поставете прашање, и благовремено ќе ви одговорам Да не се срамете прашувајќи за вашите г*мна
Искрено, се бришам со хартија у ролна, оти немаше тоалетна коа купуев, али од тие погрубите е. Мене и хартија ми смета, оти имам помека столица, и ми треба повеќе бришење, па најчесто се раскрварувам. А у последно време, оти одам на работа, али имам повеќе слободни денови, и со муж ми си готвиме подомаќински ручеци, па ми се уарни и си одам по голема два пати на ден, наместо еднаш, па еднаш се бришам, другиот пут се мијам, а ако сум дома само се мијам. Со ролната прозори и огледала бришам. И муж ми устата си ја брише, оти ни салфетки немаше едно време. А него да не го мислите, он од увек си се миел, хартија стоп.
Да бе , ги исмејувавте тие со пакети тоалетна , сеа ќе барате чаре Има една трО поскапа е, ама.од дветњ страни можеш да ја употребиш...се суши на сонце
Гош, ти си била полуда од што мислев бе. Како одговара сериозно, без емотикони, секоја чест. Иначе на темава, полека снемувам тоалетна хартија другари. Откако почна короната секој ден пијам по три ипол литри вода на ден па...
Јас со една ролна месец дена терам, и така си го мијам дупето похигиенски ми е. Онака од гз папирот ми се иритира анусот и раката махинално ми оди накај ректумот во надеж дека ќе престане чешањето НО и за тоа најдов решение. Бебешка помада
Ја забележав темава 7 минути по нејзиното отворање, ама немав време да се произнесам. Столици имаме вкупно 5, ама не можеме да дојдеме на ред сите на работна столица да седиме, па јас седам на кујнските, дури дете не ме избрка. Повеќе маси ми фалат отколку столици уствари... Абе... за другачија столица зборите овде И такви имаме, ваљда 5. За 2+дете зборам Штета што ќе не бришат. Со све темава мислев, да не помислите друго бришење
Од вода се моча.. тогаш и да се измиеш нема да си зијан.. Ама од јогурт и млечни производи.... малку ќе ти се ролните
Ќе се намокрам, бешиката и јајниците страдаат после. Така да ако снема хартија, само весници. Едит: После кризава ќе треба да се измислат нови начини на бришење дуп. Ќе има рецесија на тоалетна.
Значи, по едно хартивче на секое одење у тоалет, никако две или три. Ќе земете да броите кој колку пати одел и колку употребил. Ако некој мами ќе го пратите да се мие на биде под казна.
А што со миризливата хартија? Од таа миризба не можам само едно ливче да скинам. Да ти е мерак да ти мириса на праска.
Прајте шо ќе прајте, само немој со хартија од кујнски брисачи да се бришете. Уствари може да се бришете, ама не ги фрлајте во вц шоља, пошто не се разградливи. Па после проблем со канализација ќе бидне, непотребна ескалација на ситуација во време на рестрикции Инаку, котурот од тоалетната хартија што се рекламира како разградлив т.е. растворлив во вода, навистина е таков. Исто како во рекламата
Thank me later https://www.nationalgeographic.com/history/2020/03/what-people-do-before-toilet-paper/
Нажалост во последни години ја прават слаба тоалетната хартија, па некогаш знае кога ќе забришеш посилно газот, да се дупне хартијата и да отиде прстот во темната страна на газот, непријатно или пријатно искуство како за кого, после треба да се бришеш дополнително и да користиш повеќе хартија... да не спомнувам дека ова пробудува некои геј чуства кај одредени машки. Во овие тешки времиња на епидемија, за среќа не пати стомакот па еднаш на ден си е топ. Јадење супа секој ден помага да сереш убаво, и во веце и на форум. Тоалетна хартија е купена уште од Октомври 10 пакета кога имаше попусти во Тинекс, секако дека нема да чекаме пандемија да хордаме и затоа сега ќе ги гледам другите како се тепаат за хартија а јас/ние ќе си уживаме со пакети тоалетна и ќе се смееме на peasants, барем до Јуни ќе трае. Во најлош случај, имам 10-20 стари облеки кои и така ги користиме како крпи.... Yipman Body is ready and well prepared for shiting Спојлер 11то место на таг, после све што поминавме, прво белиот тигар пред некоја година, сега и ова го доживувам...толку....