Нормално дека нема да чекаме пандемија.. Попусти ќе чекаме да хордаме @Sesil позз сис Јас си купив од оние без дупче во средина.. да има повеќе тоалет
Разбира се економик.. а тоа шо газот ќе трпи од грубоста..пфф гајле ми е Шала на страна...јас користам само блгарска Милде..40 ролни 20 левчета петнајсе денари ролна..мидл клас гз папир
Разбира се.. ако се сметаат за залихи една неотворена од 40 ролни и отворено пакување со 5-6 останати Пошо нели.. тука разбравме дека под залихи некои подразбораат 200 ролни..некои 20 Реклама, навали народе трослојна е..не се топи во рака и не се дупчи
Најискрената тема отворена во врска со корона дефинитивно И онака за се веќе има аман Ние залихи од тоалетна немаме искрено, а и јас многу трошам. брз метаболизам Тие што имате залихи донирајте ми 5-6 ролни
Ја сум сериозна... Али ја стварно сум серизна... Зашто да не бришат, ја стварно стварно сум сериозна...
Мириса на еден омекнувач порано што го земав ама ич не ми текнува кој Тераме мнооогу повеќе од 2 дена подобро речи една недела. Шо да прајме, не сме големи серковци..ама кога ќе покакаме некоја работа - покакана е
Кога веќе ја спомнавте тоалетнава Милде... must watch (т.е. listen)! https://twitter.com/i/status/1240569618550398976
Па, за тоалетна... Болна точка. Јас мислев се поврзано со сликите и со грабањето тоалетна е фотомонтажа. Се додека не отидов во КАМ да си купам Перфекс и немаше ни т од тоалетна. Си заминав натажена, секако. После моиве нашле во некој си маркет... Оние со мирис не ги можам, а и имам страв да не ми нарушат pH (такви муабети имам слушнато). Мене па ко за инает тогаш ме фати една дијареа... Сега се стабилизирав . Инаку од дома ќе ме отселеа пошто и трошев голем дел и така од малата резерва.
Ќе инвестирате и ќе си купите шолја со чешмичка што иде директно во целта. Завршуваш работа, пушташ вода да те зачисти. Ни тоалетна ни ништо. Ама сите стегнати со парите, болје одмор во Грчка.