За во полско, од Полска. Дури бев мала мислев полско го викаат оти во Полска го измислиле, пошто понизок станард имаа. Појасно е сега?
Леле трауми имам од ваква тоалетна. Секогаш кај баба ми ја имаше. Ми се стемни шо ја видов сликава. На темава, опремена сум со Перфекс уште кога имаше некои попусти у маркет шо се отвори у населба. Мислите вистински интроверт чека пандемија да се опреми со храна и тоалетна?
Одамна бев мала јас, ко одеше господ по земја, а југословените со црвени пасоши одеа во Полска за ефтино и во Трст за модерно.
Овие се поквалитетни и од поновите. Дедо уште си ги користе човекот изгледа исплаќат му се. Иначе полски има и фенси. Тоа од на Тито времето значи со казанче ем (тоа по школите, болниците и тие институции). И има од вториот вид место казанче има црево. И една дупка за извршување физиолошки потреби. Ама, тоа е реткост денеска...
Перфекс премиум Маж ми ми вика - Секогаш кога ќе купуваш тоалетна да ја одбираш онаа со најмало дупче
Во овие тешки времиња и вршењето нужда го ставив на минимум. Нема одење два или трипати у вц. Еднаш, ама квалитетно. Иначе јас сум од тие на "висока нога" и се бришам со влажни марамчиња. Три во едно ми е тоа - ем се бришам, ем си го мијам, ем ми мириса дупето на мед и млеко. Тоалетна хартија не ме занима. Тоа е за сиротињи, оние од ниска класа!
Ја мразев тоалетнава,рапава на раце. Не можеш да се избришеш ко човек. А пролив кога имаш... Ќе се фатиш ама и на рака ќе ти остане.