Поради недостиг ултра ,,смешни" теми, и фактот што баба Рада веќе oдамна не е дел од нашата форумска дружина (па така и нема кој да ја замени со нејзината инвентиновст), решив да ја продолжам традицијата преку отворање на една ваква тема. Според една статија постојат одредени социолошки прашања чиј одговор не го добивме од СЗО и Власта. Тие ни дадоа препораки за заштита и хигиена, но не ни кажаа на како да имаме безбедни сексуални односи. Не ни кажаа која поза е најбезбедна за општење... Дали ,,кучешка", ,,69-ка" ,,лажичка" ,,риверзивна" или ,,дистранцирана". Како што гледате на фотографиите, во сите случаи се држи пристојна дистанца, особено на последната и претпоследната фотографија. Исто така, подеднакво важно прашање за оваа тема би било, дали си купивте нови секси реквизити за припомош во изолација, ако ,,недај боже" живеете сами или сте сингл. Од типот - кукла. пумпица, топчиња итн. Не се срамете, слободно споделете. Доколку имате и некој нов "after - sex дезинфекционен ритуал" на играчките или партнерите може исто така да го спомнете. Секој совет добро би ни дошол. За крај - Како се промени или влоши вашиот однос за време на коронавирусот? Спојлер Не ме банирајте, плиз. https://bemorepanda.com/index.php/e...ing-coronavirus-read-what-experts-have-to-say
Дури 2 пати имав однос додека сум во карантин и тоа у кола. Катастрофа, мизерија, ужас. Би си купила некоја играчка вака за зло време ама не знам кај да ја чувам дома со шпиуни живеам. Прстите вршат работа.
Хахаха цуци, легендарна тема Ама знаеш како викаат сеа: не е*е ни леп ни упоран туку оженет Ах кога ми викаа жени се јас не
Хера има препораки за секс за време на пандемијава. Вика измијте раце пред и после односот. И толку прочитав. Измијте раце бе, угурајте се еден во друг ама битно рацете да ви се измиени. Ковидсутра
Апстиненција за време на пандемија кај мене Не за друго, либето ми е од друг град и некое време еве нема гледање. Играчки и слично не користам, ни пак ми паднало досега на памет. Ќе се издржи, не е за умирање,после ова ќе се надокнади
Темава е за сингл само или и за нас мажени/женети? Освен што сме премногу тивки (живееме со свекор ми) , друго не се смени...
Јас и девојка ми, решивме против короната да се бориме на холандски начин... Да јакнеме имунитет со што е можно повеќе секс..