Џабе со маж у карантин кога некои незгоди те фаќаат стално, сега ми доцни и мајче ми вели карантинско бебе, си викам од што Кога почна карантинов бевме болни, немаш сила, после добив и пак ништо, па после еднаш бидна, па се вративме и сега у хотелов после секс маж ми у болница го одведоа и веќе не ни се ризикува Ќе си почекаме да дојдат поубави времиња, нешто ни желба ни сила
@Nigredo Odor да не испадне дека само се заебаваме Стигна денес па да речам фала што ме потсети како што е ред. И онака со години не беше реобновено. За препораки кога ќе се најде време и желба
Бреј, топ машинка. Мада вака на прв поглед делува како за ласерска депилација, дури у почеток морав убаво да се доближам до монитор за да сконтам што е уствари. Закон! Него, шо пари, од каде? Google вика amazon.
“Ребит” имам нешо опаднат со годините али уште врши работа Имаш на амазон околу 25 евра со добри ревјуа. Ало треба линк да споделам.
Ова од шоп во Амстердам ми е земено околу десет евра за истата намена на принцип вибрации. За чиста 10ка ако го најдеш за порачување.
Мава на крајот али не е баш за смеа Ако не ја извадиш батеријата од “телото” знае и сам да се уклучи. Еднаш мајка ми кога беше на гости ме викна во соба да видам што зуе Среќа не пукнал загреал до крај.