@FreeMind ќе ме натера по отварање на граници чим се вратам во ниската земја од аеродром одма во секс шоп да идам
Врвот е збунувачки, дава шанса за 3 сантима пенетрација. Тоа ми се свиѓа..може и ќе сквиртнам со ова.
Клит помагала, имаш на вибра и шмук. Остаток се за г поинт под поим ребит( вклучувајќи и анал) стимулација. Дилдо ти е за дабл и остали
Јас имам Magic wand, малку е гломазно голем ама многу е добар, омилена поза доги у комбинација со вибрации од чудово напред, лудница. Препорачувам, ем муж нема да го боли рака ем дабл плежр за вас. Ем на струја е и плус многу често знам и грб да масирам со него многу опушта
Повеќе калапи, многу опции за притисок и интензитет. Кој го има дома знае... Спојлер И да, на струја е со кабел.
Офф топик ќе бидам ама баш ми е гајле Ја отворив темава со помисла "Гарант е на Одорка" Во чест на темава има сите предлог пози да ги пробам @Nigredo Odor
Опасна ствар, многу опасна на посилни интервали. Ова ти е алатка измислена за ако си тесна со време. Те вози многу брзо, налик одлично “пушење” само во побрза варијанта. Многу подобро од вибро.Топла препорака.