Комбе сега утринава или вчера не сватив најдобро Сега и тие со нејзе ќе ги проверуваат ама министерот вика веројатно нема не била опасност
Знaејќи не нaс, влеченa е oд мaтичен дo кoјзнaе кoј специaлист пa друг дoктoр пa четврт пa незнaеле штo е пa рoднини пријaтели... И пo 2 три недели кaфе муaбет кaрaнтин.
И тие со неа што биле ама и тие со кои биле во контакт е прашање итн итн... Ова е мрежа на која нема крај доволно е само еден да е заболен тој ќе ја шири мрежата.
Нема да има висока стапка на смртност, само докторов се гледа дека е и самиот испаничен, па иронизира додека зборува. А иронија не е воопшто потребна во моментот. Лекарската Хипократова или слабо?
Kako da ne se kreva panika ...zapoznaen/a si kakvo zdrastvo imame vo mkd??? Svesna si deka nemaat osnovni raboti ...znaci nemaat nishto na bolnica ni lekovi ni zavoi nishto bukvalno nishto....pa uste koga ke mi tekne deka site sestri se partiski vraboteni a ne so znaenje e kraj na celata prikazna
Како го процени дека е ироничен? Еден од најдобрите е во државава инаку. И by the way, ироничен или не, во ниту една нормална држава нема да испаднат и да го паничат народот. За првпат постапија ко што треба.
Луѓе абе што ги нападнавте Филипче и докторот зошто се смирени а што да кажат убаво кажа членката погоре Па деца гледаат слушаат какви филмови во глави се прават Исто луѓе дезинформирани сега страв ги фаќа и вака па што да кажат
Мандела ефект Имаа еден месец откако почна да се шири заразата низ светот, да се подготват и да преземат превентивни мерки. Во овие два дена премногу дијаспорци од Италија се враќаат тука. Ова како намерно да го дозволуваат, не знам што да кажам.