Немаме општа култура Смајл. Се понашаме како дивјаци! Не знам зашо ширеш паника на форумов. Очигледно е дека ти си преплашена од оваа, ако доволно хигиена одржуваш, нема да се разболиш ти, се е океј. Не е до толку страшно како шо пишуваат по медиумите, верувај!
Не шири паника Смајл. Ве молам прочитајте му ги постовите на девојчето пред да напишете вакво нешто. Разменуваме совети, никој до сега не направи ништо лошо. Не правете од темава на сестрата 'баџанак'.
На вести кажаа дека од светска здраствена заштита наводно корона вирусот ке се стави под контрола и нема повеќе да се шири во светот.
Овој министеров различни изјави давал во врска со тоа како жената пристигнала во Македонија? Така разбрав? Што значи дека можно е да кријат
Изгледа не ме читаш во темава, па јас сум од најпозитивните тука а дека сум преплашени не сум не знам од кај дојде до тој заклучок
Немој да си толку 'позитивна' сега и ти. Се сеќаваш на оној вицот, кога во Косово ги прашуваа дали се хив позитивни? Ќути си.
..... И се расшетал низ одели, каде имало и онколошки,кардиолошки болни,плус персонал. Тоа е. Кога си жариште ,не може да се однесуваш како нормално,за да се држи економијата. И продолжуваат.... Многу ноншалантност . Пази, вчера на моето дете му стига мејл од еден натпревар што треба да се одржи во Венеција,кој завршува со: "Дојдете во Италија,таа е безбедна земја"
Пу бе Ако стварно дошла претходно ј’зк да ѝ е. Кузнае со колку души била во контакт, плус тие што биле со нејзе во текот на патувањето