Сто верзии ќе слушнеш тука. Јас не зимам се здраво за готово. Како ќе биде така. Ќе видиме за неколку дена. Јас муабетот го слушнав во друга верзија, така да... ќе се филува. Бу кафе се оградува од тоа . Имаат статус на фб. Човекот кој е во карантин живее во близина. Таму е полицијата .
Пак ќе повторам дека на фб веќе има повикување на каменување нејзино. Не дека драми се прават, сериозно може да се најде некој да и наштети или неа или на блиски нејзини ако мислат дека и тие фатиле. Во Прилеп кога излезе првиот хив+ пациент им фрлаа камења дома, иако тие никако не можеа да се заразат. Јас знам дека нарадов сака да трачари ама убаво размислете што ќе објавувате по социјални мрежи.
Што да правиме да си ќутиме а?Состојбата е реална не е измислена,не сум за паника кревање,но треба да ја знаеме вистината.
Не се изјаснив,туку кажав дека се плашам дека се крие вистината поради паника,искрено не сум сигурна ни во вечер,а најмалку му верувам на Филипче и Оливер.
Не треба да си исплашена, нема потреба за паника, едноставно држи нормална хигиена нема ништо да ти се случи.
ок, твое право... имам линк од Нострадамус што кажал пред 1200 год. ако сакаш може да ти го пратам. Има таму и кога ќе заврши пандемијава...
Џабе кажуваш, народот верува во се што ќе слушне, а и нашиве медиуми како чума да е ја направија работата