ova za sarin mi e skroz bez vrska, aj sto virusot se pojaviu ste vo noemvri (a sarinot pusten po nova godina) nema nikakva logika vo ova, pa ute bolni pred smrt 67 vojnici paradirale bas vo wuhan,i toa zarazeni uste vo pocetokot na januari a vo februari bolni na parada i potoa umrele, koj i da izmislil ovaa glupost tesko mu ide logikata
http://opusteno.mk/видео-кое-се-крие-од-јавноста-континур Погледнете го видеото. Мислам дека ќе биде од корист. Навистина преголема паника се крена што направи доста штета. Народов општото здравје си го наруши од страв
Не е во паниката за здравјето проблемот туку економски ќе го уништат населението со оваа глупост. Кој е крив шо ги чуваа границите со Кина отворени за сега затворени сите да седиме? Да ги затвореа границите за Кинези на неколку месеци, досега ќе бевме безбедни и животот нормален. Цела Европа трупци. вхо мафија.
а економски штети тоа ќе биде ова леле мајко. Туку докторот со видеото некако ми изгледа дека е со најлогично објаснување од се што сум прочитала досега
Не е добро никакво паничење ама факт е дека приватниот сектор секако ќе пострада, мислам на мали и средни претпријатија. Во државите низ светот веќе се појавија бројки од илјадници и десетици илјади кои останале без работа поради кризава. Кај нас којзнае како е, никаде не сретнав статистика.
не е за паника ама реалноста е таа. Ќе видиме како ќе излеземе од кризава. Се зависи и од тоа колку време ќе трае оваа вонредна состојба
Можеби сум Оф Топик ама сакам да прашам... Јас незнам еве прашувам дали некој знае нека ми кажи. Зошто откако се всели Корона во Европа и на Балканот никој не зборува за мигрантите. Дали додека ние седиме дома тие стигнаа до саканата дестинација?
Не знам дали има некоја врска со мигрантите се ова, ама знам дека е во најава најголемата рецесија и економска криза во последните 90 години од Големата депресија наваму.
Зошто одма на сила одиш? Мене нема да ми смени ништо во животот можеби, ама ќе му смени во Европа на луѓе во развиените земји каде што луѓе граѓани на таа држава останале без работа и ќе мора да плаќаат даноци пак заради нив, секако ако има нешто врска со тоа, не нападнав не се акнав на никој како тебе. Прочитај,види ПРАШАВ значи нарочно нагласив *незнам прашувам*.реков. Ми дојде чудно после толку врева мигрантите прават нереди, мигрантите,мигрантите и оп одеднаш ги снема.