Кој оди на сила? Убаво ти пиша Џон. Нема врева за мигрантите зошто има ЕУ друг проблем сега. Ама има и луѓе што уште веруваат дека корона е светски заговор за да се населат "страшните мигранти во светата Европа".
Амааан бе големата ја направивте, чудоо што се праша веќе, по по по страшноо. Ми е гајле мене за мигрантите само забележав и едноставно прашав и сега ти демек паметна испадна што искоментира јас глупа дека прашав . Алал нека ви е само то
Хахахаха абе дали да плачи чоек или да се смеј. Овај период птиците ги фаќа пипката и то е секоја година и ко ќе гледате видеа на јутуб гледајте која година е аплоадирано и на која дата е споделено истото видео. 5G не е во функција пошто ќе се пушта во 2021година. Сеуште не се наместени антените. Берово, битола, Кавадарци, ресен, пробиштип уште нема ни столбови.
Ето сега шпекулираат наводно Ким Јонг Ун од Северна Кореа починал. @Feminka22 коментираше дека невообичаени работи се случуваат во меѓувреме дур е вирусот, еве една.
E кои невообичаени работи? Едни неконвенционални неутрони и честички што откривме во мразот, Ким Јонг Ун што умре и една комета што малце така, ќе не поткачи до крајот на годината. Како и можна III војна што не чека следна 2021. Tоа не е ништо несекојдневно, сВе е нормално.
Јас пак најдов информации дека научници потврдиле ( после месец дена истражувања на вирусот ) дека не потекнува од лабораторија , туку е од жив организам . Пронајдени се и првите луѓе во Вухан со респираторни аномалии ( мајка и татко од Вухан на возраст од околу 60 години и нивниот син ) кои на преглед биле кај докторката која прва ги известила кинеските власти за нов вид на корона вирусот . Подоцна е најдена и жената која го раширила вирусот на пазарот . Значи , официјално првите пациенти веројатно јаделе месо кое било заразено со корона , која подоцна мутирала во човечкиот организам , или некој во нивната блиска околина јадел заразено месо .
Јајцата ги чекаат да се створи поле во нив, и од кога ќе има во јајцето пиле и ќе биде нешто измеѓу живо и мртво пиле го јадат така.
Вирусов го пуштија ционистите и Deep State. Цел: Намалување на популацијата особено постарата и преку вакцините стварање стерилитет кај младите исто и мерење на силите помеѓу одредени big states. Теоријата дека вирусот е од јадење љиљак не поминува кај мене. Можеби земена е ДНК од љиљак, створен вирусот во лабараторија и повторно вратен во природата. Кинезите уште пред 5000 години јадат не почнаа лани да јадат. Во Индија се отепуваат од јадење па никому ништо.
Јас сум слушнала за ова што го кажуваш ама искрено не сум верувала, се додека не видов исто и на нет. Ја не знам како може да го јадат тоа и да им е убаво тоа јадење.