Ja imam dete od 3to oddelenie i 1vo oddelenie - i ova ako ostane vaka ke bidat katastrofa ne samo mojte deca, tuku site deca ke ostanat NEPISMENIIIIII
Баш затоа што имаат осет гледаат да заштитат дури и вакви ко тебе што не веруваат во постоењето на вирусот. Блазе си ни со вакви академски граѓани. Вечна да е.
Ама во право е членката, онлајн наставата во никој случај не може да ја замени редовната настава во училишните клупи. А тоа нормално дека многу лошо ќе се одрази врз учениците.
Poneorganizirano nesto nemam procitano polaganje nadvor vo shatori na 39 stepeni ?! Koja e razlikata pomegju ova i toa sto se sluci vo struga , polaganje vo povekje grupi znaci na edna masa 50 dusi dnevno ke sednat zar nekoj ke gi brise masite celo vreme ,ova ako go dozvolat sramota..
Ова УСС појше ни одмага отколку што ни помага. Мерките им се смешни. Уште па и вежби у јуни? Кај попрво да постигнеме, да спремаме испити, да одиме на вежби или цело лето да полагаме? Додатна сесија требаше да има, ова ќе биде глупости, професор нема да ти дозволи ако паднеш, па да полагаш. На крај ќе излезе ние студентите многу ќе сме оштетени од ова.
Mnogu se smesni 3 meseci pominaa i izleguvaat so vakvi predlozi ,mesto da sednat i da napravat sistem za online polaganje ,ama ne fizicko prisustvo sakale .Pobitna e ocenkata od zdravjeto.
Јас се надевам дека ќе одржиме вежби колку што може, ама не ќе беше лошо да имаше луфта помеѓу вежбите и полагањата. Се ќе ни дојде наеднаш, а и немаме предмети само од овој семестар, треба да се земе во предвид дека некои од студентите имаат предмети и од претходниот семестар, не е фер се да ни лупнат така..