Дека не те следува. Доколку сакаш понатамошни информации, пишува меил на кој треба да испратиш име и презиме, матичен број, адреса на живеење, општина, и контакт телефон.
@Dream-Girl @GirlRose пробувајте дур не ви отвори, и кај мене и неќеше да ја отвори и после не ми дваше за мене ама на крај ми даде.
@Dream-Girl @Tan4ence @Arja Инаку проверив за брат ми пишуваше дека го следува. За мене вака излегува.
Веројатно паѓа системот од преоптовареност, проверете доцна ноќе или рано наутро, помалку би требало да се вклучуваат.
ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ГРАЃАНИ И ВРАБОТЕНИ ЛИЦА СО НИЗОК ДОХОД, МЛАДИ ЛИЦА И ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ ПРЕКУ ИЗДАВАЊЕ НА ДОМАШНА ПЛАТЕЖНА КАРТИЧКА НАМЕНЕТА ЗА КУПУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКИ ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ ЗА ВРЕМЕ НА ВОНРЕДНА СОСТОЈБА Кај се студенти?
^^ И чоколади од Европа Можете во сите угостителски објекти или такви со достава. Исто и во фризерски салони А и македонски производи има колку толку да купиш нешто @LovelyGirl3 студентите спаѓаат под тоа млади лица. Мене во таа категорија ме пишуваше.
Функционирањето на страната е трагикомично. Таман си исчекал по 2000-ти пат да ти ја отвори страната, го впишуваш матичниот и пак паѓа страната . Смешки.
Се чувствувам како кога ќе се јавиш во мобилен оператор и чекаш 200 саати на ред да дојдеш. Не знам како можеа да не го предвидат ова .
Еј, барем сте успеале да проверите дали ви следува Таман ќе ми се лоадира страната по 16ти обид, внесувам матичен, кликам провери и пак паѓа