За игг е рано по 10 дена, веројатно не се развиени за тој период. Барем 2 недели после појава на симптоми според мене, иако е најдобро и малку повеќе, 3 недели на пример.
Тоа го работам. Антителата не доаѓаат до израз на антителата им требаат време односно после војната во организмот со било која инфекција во моментов ковид19 после таа борба/војна му треба време за да создаде АНТИТЕЛА и да ги ФАТИШ во вистинско време. Секој вирус/бактерија си е деликатна сама по себе за вирусов кај мене на работа баш имам приметено дека од 21 до 28ден е најефикасно да се тестираш за антитела.
Одма. Се јавувам во јуни месец реклмата вика брз тест за 1 час резултат,8000 ден. Одиме таму ми вика за 2 часа. Резултат добивме за 3 и пол часа Како и да е, секој пост ти е за систина па затоа ми стана нападно. Сигурно немаш искуство со сите доктори таму.
Никогаш цената не била 8.000 денари, а постои и оддел за права на пациенти и можеш веднаш да си ги побараш своите права
Во Систина глупото е што немаат автоматски систем ко Авицена, туку пополнуваш некој лист, па таа на шалтер треба да следи кога се готови и да ти прати. Никогаш не сум добила на време. Секогаш ѕвонам. Последниор пат за бебево. Ми се јави Станка дека ги видела, а дури после 2ч ми ги пратија мене на маил.
Незнам мене ми ги пратија. Си пишуваше на листот примен и издаден кога е. И бидејќи се работеше за постар човек нон стоп им звонев и се расправав зошто помина време. Не беше готов навистина.
Таму работи и затоа само за таму нуди инфо. Уште одамна ја прашав во некоја тема. И по фб ја имаш сретнато
Не сфати дека се шегувам нели? Магнолија од кај ги наоѓаш прашањата жити се, не треба да си гладна, антитела испитуваш, а не шеќер и триглицириди.
zatoa i prasav zs mi bese cudno zvonev da zakazam mi rekoa ne treba zakazuvanje samo da idam posle 8h (togas otvarale) i da ne jadam da ti dadam brojot pa javi se da vidis deka taka mi rekoa NA GLADNO
ti si kolku da se najdes vo muabet jas normalno si prasav ama takvite 0 ko tebe ni so 0 ne mnozam ..(si piela ti antibiotik no ne si ispila cela doza hehehe ) aj