Epteeeeeeeen bleda linija gledam. И мене така ми беше па направив утредента и силна црвена ми искочи.
Dali brzite testovi od apteka go pokazuvaat omikronot. Na 01.01 ovaa god bev pozitivna i testirana so ovie testovi a od simptom samo gubenje miris krvna slika odlicna.. denes otidova zaradi bakteriaka infekcija cela usna suplina mine bela afti i krajnicite zagnoeni ama krvnata slika otstapuva i doktorkata vika ima znaci i na omikron..pravev brz test negativen e..i sega neznan so da veruvam
Колку што можам да видам, крвнава слика оди во прилог на бактерија, гранулоцитите се покачени. Кај ковид паѓаат, не се покачуваат.
има бледа линија, да. Повторете го прво убаво од грло земете, па од нос. Пикнете додека убаво не влезе во носот.
позитивен е така? Вчера вечерта почна силно да ме боли глава Денес 38 со 5 па падна и седеше 37,4 И главоболки.Друго ништо
Здраво, малата ми е позитивна, ние со сопругот негативни и без симптоми, дали сите треба да седиме во изолација, има ли некој искуство?
Ако сте вакцинирани и немате симптоми не. Кај нас, татко ми со 3 дози без симптоми, одеше на работа Ама немаше контакт со нас никаков па не беше ризичен за околината
Земав Realy тест од Зегин. Пишува, 10 до 20 минути што ќе покаже, тоа е валиден резултат. По 5 минути една линија излезе, негативен, за после 15 минути да покаже позитивен тест. Ме буни зошто прво една линија покажа, па после втора. Не знам како да го толкувам. Му се случило на некој така? За pcr денес ќе ми каже матичната, во план ми е да правам и pcr.
На колешка малиот е позитивен,они двајца не,но сепак ги ставија во изолација,и по 4 дена се појавија и првите симптоми и кај нив. Јас лани и оваа година бев позитивна и сопругот беше во изолација иако немаше симптоми,ниту подоцна фати корона.