Конкретно само на косата, фала богу веѓи и трепки имам хаха но според начинот на опаѓање спаѓа во алопеција, еве незнам мене никој до сега не ми даде конкретна дијагноза ти имаш нешто испитувано дополнително?
Поточно во 101 клиник докторот ми рече алопеција офијасис, се извинувам ама одамна беше и веќе заборавив јас малку користев миноксидил па прекинав , тоници какви не од интернет ,шампони секакви, витамини не мерц не незнам какви значи нема што не пробав и не поминува еве веќе две години и 4 месеци , и сега моментално си коростам шампон на биотрејд за косопад тој најубава со волумен ми ја правеше косата и еден тоник од една аптека правен по рецепта, значи по болници не одам тогаш кога бев еднаш и толку се беше океј други проблеми немам циклуси такви работи единствено само феритин читам нон стоп како причина што значи во најскоро време тоа ке го проверам, моментално си ја исеков кратка косата си купив перика од медикус хелп пре пре прекрасна тие што не ме познават не ме приметуват и тоа е тоа , ќе правам веридба за кратко па морав нешто да смислам со трите влакна за никаде не бев