Единствена цел во животот ми е да завршам школо и на сите кои ми се потсмеваат и мислат дека не вредам воопшто да им го залепам тоа меѓу рогови
duso ti zavrsi skolo za tebe a kako mislat drugite neka ne ti e gajle ako si covek zasekogas ke ostanes a uci za da se dokazes sama na sebe poz....................uspeh vo zivotot
Пола од мојата животна цел се оствари и сега за сега полека се остварува .... се омажив за личноста што ја сакам најмногу , при кај сум со факултетот ... сега ми остана да си имаме дечина да бидиме здрави и среќни и да се вработам
Успешна кариера ми е на прво место, да си немам грижи со финансиите, да можам да си дозволам се што ми се сака.
Прво да ја добијам визата за Австралија што ја чекам со месеци, па ќе почнам да си поставувам поконкретни цели
Da se procistam od site dupki vo dusava od propadnatiot brak,da zacelat ranite,da stane dusata edna edinstvena celina sakana i prifatena kakva e so toj sto vistinski ke me saka bez da mu se mesaat negovite vo toa nase sakanje.I koga ke se pronajdeme 2 dusi cisti za vistinska ljubov da imame zaednistvo ispolneto so spokoj,razbiranje,sloga.
Da imam pred se zdravje. 1: Da osnovam semejstvo 2:Mojot.zivoten sopatnik da e prekrasna licnost.. 3: Da rodam masko dete ,koe ke bide moja kopija 4: Da izgradam kariera.
1. Да заминам што подалеку од државава 2. Да си формирам семејство со сегашниов дечко 3. Да дипломирам германски јазик
Животна цел ми е да си основам фамилија, да имам здрави прави дечиња, одличен сопруг, среќен брак, полна фамилија. Да имам работа, да сум способна да си извршувам секојдневни обврски, да имам помош од оние од кои ми треба, да бидам почитувана, но и да почитувам. Да бидам задволна со она што го имам, да не пребарувам. Да ми биде чиста душава и да имам чист образ за се` она што го правам и пред сите околу мене. Да не зависам од никого, дури ни од сопругот за ништо. И амин Господе да се сменам карактерно,бидејќи тоа што сум наивна и емотивна МЕ УБИВА!
Моја животна цел е на 60 години да направам профилна за на табло или алманах со сите мои љубовници у стилот- јас седам на фотеља како кралицата Елизабета а они околу мене ме тапшкаат по рамото со заштитнички став што значи "ние ти го чуваме грбот" и тогаш ќе знам дека се е како што треба.
Животна цел моја е да ја пораснам керками да ја гледам среќна . Да и дадам по добра иднина во австралија .
Да си го направам животот подобар, да најдам подобра работа од оваа што ја работам, да си оформам семејство и да бидеме среќни засекогаш.
Животна цел ми е да бидам успешен.Под успешен не мислам финансиски.Успешен пред се сопруг,татко,син.Да им пружам на моите деца доволно да бидат среќни и да живеат во хармонија.Да и бидам подршка на саканата особа и заедно да бидеме потпора.Да заработувам доволно не премногу.И да имам мир.
Мојата животна цел...само уште малку недостасува да е се исполнето☺си го имам мажот на мојот живот,две дечиња здрави и срекни...е тоа малку е стамбеното прашање а и тоа е при крај☺☺☺