Која е вашата животна цел ? Едноставно-да бидам среќна. Да имам убава професија, семејство, да патувам многу. Да го живеам животот на мој начин.
Која е вашата животна цел ? Да успеам во нешто Да имам сопствена работа просторија и вработени макар и малечко да е,ама мое,да си го средам како што сакам..
Која е вашата животна цел ? Да ми даде господ едно детенце па машко или женско нема везе само да е живо и здраво бидејки по толку обиди ништо е стварно за жалење
Која е вашата животна цел ? Животната цел ми е да си оформам семејство, неколку деца и да имам успешен брак, да бидам успешна деловна жена позната во својата професија скромна сум
Која е вашата животна цел ? Да ги следам стапките на братучедка ми, како неа и јас да завршам на Харвард. Да бидам успешна деловна жена, среќен брак и најмили дечиња.
Која е вашата животна цел ? mojata zivotna cel..hmm dobro prasanjee....epa vaka: mojata zivotna cel e london,ili turcija..sakam da ziveam vo edna od ovie mesta..sakam da go zavrsam faxot,da magistriram i da si najdam rabota kako preveduvac vo nekoja patuvacka agencija...da naucam arapski i germanski...potoa da osnovam semejstvo so koe ke bidam srekna i normalno da gi izvedam decata na prav pat
Која е вашата животна цел ? Немам животна цел сите мислаат дека сум најспонтаната особа на светот па можеби и точно е
Која е вашата животна цел ? Да го завршам овој факултетот,да си најдам добра работа,да патувам низ светот....Да си имам некој згоден тип .Тоа се повеќе желби отколку некои строго зацртани цели но ајде.Како личност сум спонтана и неодлучна па којзнае што ќе испадне на крај.
Која е вашата животна цел ? Хмм, да го изживеам животот онака како што го замислувам.. ии секако да израснам воо стабилна ии цврста личност!
Која е вашата животна цел ? Што мора да ти биде животна цел или пак на прво место: Здравје, памет, кариера, смејство што ке го отераш на прав пат! Се друго и споредно!
Која е вашата животна цел ? Да умрам(знам дека тоа сигурно ќе ми се исполни)... Шала на страна Да успеам бар еднаш во животов да отидам во Ерусалим... Само така би ја исполнила мојата животна цел
Која е вашата животна цел ? Ах, многу се, но би ја издвоила желбата за успех. Покрај успехот, безусловна љубов и патувања. Би пишувала и повеќе, но ме мрзи.
Која е вашата животна цел ? Единствена животна цел е да бидам СРЕЌНА! А се другото само по себе ќе си дојде!
Која е вашата животна цел ? Моја животна цел е да си завршам факултет и на ова денешно време да си најдам убава работа, да ја најдам поубавата половина и да основам семејство , Sungazing , да си поживееме среќно и со родителите и со децата усте едно стотина години и се ќе биде во ред. И да не заборавам - да одам Индија
Која е вашата животна цел ? Животна цел мие да си појдам Америка и таму да си создадам семејство работа и да си терам американски ситл на живот,оти доста мие од нашиов менталитет и високиот стнадард
Која е вашата животна цел ? Како пров да завршам факултет во кој ќе бидам една од најдобрите. Потоа да си најдам работа, да биде убава и да сум среќна и задоволна со неа Семејството ан крај, кога ќе бидам 28-30 години. Но пред тоа, да доживеам авантура. Тоа да биде авантура која ќе ми го промени животот и сите мои аспекти и мислења. Потоа, да помогнам на мноогу луѓе. Може и финансиски, но и во други контексти. Ќе се случи сево ова, сигурна сум