Која е вашата животна цел ? Да бидам успешна. Примарна цел! Да се гордеам со себе, а и другите со мене. Да имам длабока и исполнета старост со многу љубов и насмевки. Другото само ќе си дојде ахахах
Која е вашата животна цел ? Да им се одмаздам на сите кои што направија животот да ми биде пекол! Да бидам успешна! Да го остварам мојот најголем сон....!
Која е вашата животна цел ? Mojata cel vo zivotot ne gi vklucuva ni parite ni uspehot vo karierata ..... Mojata cel vo zivotot e da osnovam edno prekrasno semejstvo koe ke me usrekuva mnogu poveke i od parite i od karierata... Sakam da imam poveke od 3-4 deca i prekrasen maz koj ke mi go napravi zivotot volseben...
Која е вашата животна цел ? Имав многу цели зацртани во животот. Само ги снема во неколку секунди како меури од сапуница. Затоа сега имам само една и единствена цел - да ги изведам мојте две прекрасни деца на вистинскиот пат.
Која е вашата животна цел ? planirav i jas da gi kazam moite celi no koga go procitav ova isto kako jas da sum go pisuvala potpolno isti celi.....samo namesto pariz bi go sakala ISTANBUL na dlanka...
Која е вашата животна цел ? Мојата цел донекаде е исполнета. Имам убав дом, семејство, прекрасна ќерка. Она што ми е предизвик е надоградување на образованието, сопствен успешен бизнис, веќе имам некоја стратегија на таа тема, но ќе чекам на прав момент за нешто такво.
Која е вашата животна цел ? ]Mojata cel vo zivotot ne gi vklucuva ni parite ni uspehot vo karierata ..... Mojata cel vo zivotot e da osnovam edno prekrasno semejstvo koe ke me usrekuva mnogu poveke i od parite i od karierata... Sakam da imam poveke od 3-4 deca i prekrasen maz koj ke mi go napravi zivotot volseben... [/quote] Прекрасно,камо ли сите девојки да беа како тебе,повекето гледаат кариера,пари,успех па потоа семејство.
Која е вашата животна цел ? Да завршам факултет,да отидам во Лондон а не одбивам и на друго место,да имам едно машко и едно женско дете,и да сум секогаш среќна Друго не сакам,а и не ми треба.
Која е вашата животна цел ? Мојата животна цел е да завршам факултет,да отидам во странсво,да се вработам и да си основам семејство...
Која е вашата животна цел ? Прво да завршам високо образование и да се вработам според струката, потоа да се изнашетам по странство. Први дестинации ми се Турција, Индија, Мароко, Португалија.. И најпосле да основам семејство, ако имам доволно финанции би сакала 4 деца и така..
Која е вашата животна цел ? 1.да основам семејство,да имам прекрасен сопруг ,здрави дечиња,да бидеме срекно и хармонично семејство 2.да го завршам факултетот и да си најдам поплатена работичка едноставно да си бидам срекна
Која е вашата животна цел ? Животните цели со текот на животот се менуваат....па така и моите...да развршам со образованието да имам животен партнер кој ке ме сака и ке ме почитува..да имам семејство и деца ..да бидеме здрави..и да има добра и платена работа... едноставно да бидам срекна...
Која е вашата животна цел ? да имам семејство ама да не живеам со свекрва и да бидам успешна и моќна тоа многу го сакам за да им показам на онаа гуска кај и е местото ова би се класифицирало во одмазда али сама си е крива сто ми се плетка у љубов јас нема да ја убијам ке ја натерам да ми завидува и дури таа се шета по калливи улици јас ке се шетам по светски метрополи
Која е вашата животна цел ? Da ziveam nadvor od Makedonija, da sum zdrava, srekna i da im pokazam na site sto e zivot, site koj sto ne veruvaat vo mojot uspeh [mod-kirilica:1bdgfxni][/mod-kirilica:1bdgfxni]
Која е вашата животна цел ? Да најдам добар човек.. Да го завршам училиштето,и да најдам некоја добра работа со добра плата. На моменти сакам да се одселам од Македонија,но кога ќе се сетам дека пораснав тука,дека имам безброј убави спомени...не ми се оди одовде.. А да и ако се омажам да не живеам со својата свекрва
Која е вашата животна цел ? Да си завршам добро школо. Да имам добра професија .да го најдам вистинскиот (да биде македонче) и да се вратиме да живееме во македонина.. сега за сега золку за две-три години можеби ке размислувам поинаку
Која е вашата животна цел ? Да го натерам него да почни колку толку повеќе да учи да завршам факултет да му родам едно машко и едно женско дете и да бидиме среќни ^^
Која е вашата животна цел ? Со години барав начин да ја остварам мојата најголема желба, да ми успеат документите во странство поради кои сум моментално тука во Македонија и конечно да се преселам во странство, да се вработам и да бидам независна и слободна. Најважното отсекогаш во животот ми беше да се обезбедам финансиски, да не бидам веќе зависна од никого. Фала му на Бога и мене еднаш среќата да ми се насмевне во животот и на прагот сум на остварување на оваа желба, по толку труд што вложив. После тоа секако ќе имам и повеќе пари, па така ќе ја остварам мојата втора најголема желба, да го пропатувам светот. Се друго е неважно и друго ништо не планирам ниту очекувам од животот. Ќе продолжам да живеам како сега, само да шетам и да се забавувам, само со таа разлика што џебот ќе ми биде подлабок. Друго ништо не планирам па што ќе донесе иднината нека донесе.