Која е вашата животна цел ? I to da zavrsam, da se vrabotam, da se mazam i da imam deca mi e kako zivot pod definicija.... Znaci da ne me svatite pogresno toa e moe mislenje Sekoj ima razlicni interesi i zelbi Jas sakam zivotot bukvalno da go izziveam. Da maximum. Da vidam novi raboti, da zapoznam novi luge, novi kulturi, razlicni svakanja..... Sakam avanturi. I ko ke ostaram da recam : Da proziveav.....
Која е вашата животна цел ? Да станам мајка и да ги воспитам добро моите деца, односно да бидат луѓе во вистинска смисла на зборот.
Која е вашата животна цел ? исто и јас да станам мајка да имам семејство и да ги учам децта да бидат најдобра верзија од мене!
Која е вашата животна цел ? Да основам дом со мојот сакам и да имаме многу деца и да работам тоа што студирав!
Која е вашата животна цел ? Целта ми е да живеам во странство, добро да заработувам со мојата професија и да се скапам од патување
Која е вашата животна цел ? сите луѓе имаат исти цели сите сакаат да завршат образование,семејство,авантура и љубов.Доколку сум грешка поправете ме.А ако ме прашувате мене секој човек би требали да се стреми да биде поразличен од другите.
Која е вашата животна цел ? I jas istoto go rekov vo mojot komentar To poveke mi lici na zivot pod definicija....
Која е вашата животна цел ? Да основам семејство,така да биде поголемо со 2-3 деца ,да живеам во голема куќа во некое америчко мало гратче,во населба нешто да изгледа како во Очајни Домаќинки , и да бидам успешен фотограф или пак позната одбојкарка.
Која е вашата животна цел ? Како прво сакам да направам изложба на фотографии.Да оформам добро и почитувано семејство и да бидам почитувана жена.Да бидам од помош нешто на светот.
Која е вашата животна цел ? Прво нешто-да ги направам мајка ми и татко ми горди на мене,да видат дека ме истерале на прав пат.
Која е вашата животна цел ? Да бидам среќна , успешна,хумана и да бидам со човекот со кој и сакам да бидам . и да бидат горди моите на мене
Која е вашата животна цел ? Мојата животна цел ми е да отворам училиште за странски јазици и целиот живот да има деца околу мене. Сакам да изградам и свое среќно семејство и да имам дете. Сакам да бидам ценета во текот на мојот живот... мислам не сакам многу Едноставно ова се работите што би ми го направиле мојот живот исполнет
Која е вашата животна цел ? Да отидам во Америка на подолг период 5 месеци,да бидам со тој што го сакам,да имам здраво семејство,да бидам богатаи да имам свој бизнис
Која е вашата животна цел ? Да бидам здрава,среќна,опкружена со љубов,дружбата со најблиските да ми биде постојана.Сакам да излезам од оваа држава во првата прилика што ќе ми се пружи, па и да се надоградувам во школуавањето
Која е вашата животна цел ? Скам да сум здрава,за да можам правилно да размислувам.Да ги имам најблиските секогаш покрај мене,да имам неколку,но добри пријатели.Да постигнам нешто во животот,да станам некој и нешто,во оваа држава или надвор.Сакам моите да се гордеат со мене и со тоа и јас.