Јас сум најзадоволна од Гарние. Бидејќи (додека се фарбав) се фарбав руса , од Гарние коренот ми беше најмалку портокалов , не ми ја иритираше кожата на главата и благодарение на тие маслата што и ги содржи , како и регенераторот за после фарбање ,косата ми беше премека , како свилена.
Мене искрено ми се за никаде, кафеавите нијанси како да не фаќаат(ги имам користено неколку пати )никаков сјај значи, а од црните некои се фалат.
Ах вечна дилема.Не знам мислам дека,а и до свое искуство зборам,колку е поскапа фарбата има повеќе хемикалии.Но од мое долгогодишни фарбачко искуство за мене број еден за мене е Фармаси,италијанска фарба.Одлична со некоја да кажам средна висока цена.Потоа Биокап ,исто така одлична ,но исто така има и "одлична" цена.На трето место се Кене и Сајос ,јас не гледам некоја поголема разлика во нив,освем што оваа првата ми е поскапа.Најдолго се фарбав со Гарниер,за цената и за дејството беа одлични иако сега им ја покачија цената Од Палете не сум задоволна ,многу ми ја паѓаше косата.А сега последниот пат ја пробав и Арома.Па и не е толку лоша а и има пристапна цена.Сума сумариум нема фарба која не сум ја пробала,и искрено преку глава ми е од тронеделно или месечно фарбање.Ова второво се случува кога го заобиколувам огледалото во широк лак
До сега оваа фарба најубаво ми мириса , не да се затруеш од оние другине да се угушиш , има некој пријатен мирис , а регенераторот брееее цел ден мислам дека можам да ја мирисам косава , баш денес се фарбав со оваа погоре и сум презадоволна ,каква ми е мека косава убавини
овие фарби не ми се допаѓаат зошто пред да земам фарба да се фарбам отпозади на опаковката пишува дека не се трајни по 8 недели паѓале па се предомислив и си земав трајна фарба гарниер 111
Се фарбам веќе четири години редовно, и користам само Гарниер. Презадоволна сум и ја препорачувам. Еднаш на фризер ме исфарбаа со некоја си друга фарба, не знам како се викаше, и ништо... Ужас, ми падна по две миења ( и не, не беше колор шампон ). Така да Гарниер, и само Гарниер.
пишуваше на плавата боја дека е за 6 8 недели таа 111 а не сум знаела дека не е така на другите опаковки
Syoss е стварно јака фирма, јас не се фарбам иако имам 17 години ама мајка ми се фарба со сајос и е презадоволна и воопшто не е штетна а исто и многу трае
Прашање до сите што сте се фарбале црни...Која е најдобра за црна коса т.е. тегет црна? Не сакам црна со кафеав сјај.
Да има тегет црна скоро од сите... но од која сте најзадоволни? Обично црните кога паѓаат добиваат црвен сјај...тоа не го сакам. За Палете читам дека многу паѓа косата...кога ќе се сетам додека ја користев и мене ми паѓаше многу. Сега сакам да се вратам на тегет црна па барам некоја нова,квалитетна баш тегет црна боја Сте ги виделе ли кај нас Гарниер 100% боите?