Јас сум задоволна од Палете и не сум имала некој проблем да добивам црвенкаст сјај како што викаш или па косата да паѓа. Исто така и од Сајос сум задоволна бидејки не паѓа брзо бојата.
Дефинитивно Garnier color sensation најубава до сега, преубаво мириса, се согласувам со мислењата погоре (за оваа фарба) и бојата ми траеше. Имам секакви пробано ама оваа најмногу ми се погоди. Е сега, кај секој различно, мене од Палете ми е катастрофа косата, не се чешла, се плетка, кога се фарбав ме изгоре кожата на главата и повеќе Палете во живот не ставам. И Субрина ми одговараат мене, ама Гарниер е цар
Женски , од оваа Garnier Color Sensation , дали ја имате пробано црната боја , и ме интересира дали има црна со теѓет или е обична црна?
Што мислите за фарбите SYOSS дали ви се свиѓаат??? Денес прв пат ставив и незнам ке видам како ке ми стои
Frizerot mi rece nikogas poveke da ne ja koristam taa boja, inaku samo ednas staviv crvena, zatoa sto bila najlosa farba za strukturata na vlaknoto...
Јас пробав еднаш (сино-црна) и многу брзо ми падна, по една недела бев како воопшто да не сум се фарбала...
Моментално сум шатирана,сакам да се фарбам.Досега најдолго користев Еволушн.Сега сакам да сменам Сајос,пошто многу ми ја пофалија. Ќе земам темна нијанса,оти сакам да се покрие шатираното.Со Еволушн не ми се познаваат прамените од шатираното,а кога сум се фарбала со Гарниер по неколку миења се познаваа.Се надевам сајос нема да ме разочара
Devojki vaka bi sakala da se isfarbam za prv pat,mi se pravi kef za posvetla kafeava boja malku potemna od lesnik.Inaku prirodnata kosa mi e tmno kafeava koja farba bi bila najdobra i dali da odam na frizer ili doma da se farbam?.Ve molam za odgovor
незнам баш за Garnier Color Sensation но знам за Garnier 100% ова е на тегет а има и обична црна,... јас ја имам користено стварно е убава,и секој ке ти ја пофали косата но нажалост ако сакаш да се ослободиш од фарбата тоа тешко , косата ми е долга до половината и несакам многу да ја кратам 3год ја картам по 10 см само и само за да ја извадам бојата ,пробав и со други фарби на кафено (зошто ја сакам темно кафена) но ништо не ја ваде.
Јас се разочарав од Сајос,воопшто не ми покри,дури изгледам смешна попладне ќе се фарбам пак Ја држев 45 мин а на кутијата пишува дека е 30,али не верувам дека е до тоа Катастрофа .
Го делам мислењето и за Garnier Color Sensation и за Syoss, не вредат, повеќе би траела една бугарска поефтина Еволушн боите со колку процентен хидроген ги мешате, конкретно за црвената боја? Колку што знам не содржат во пакувањето, а јас од 6ка нагоре не сакам да ставам на глава, само да не не ми испадне посветла?
дали случајно знаете која фарба не се содржи амонијак?? бремена сум а сакам да се исфарбам, во веро ги гледав фарбите во сите има амонијак инаку претходно се фарбав со палете и многу бев задоволна
љубичица еве овие фарби се без амонијак, инаку имаш и на палете фарби без амонијак се со розева опаковка