фала многу, баш денес ке одам да си купам,инаку јас претходно ги користев тие од палете со лилаво шо се , мн ми беа убај
бидејки и јас едно време бев заинтерсирана за тоа да си купам фарба на природна база, и читав многу на интернет за тоа од она што го прочитав дознав дека ниту една фарба не е без амонијак иако пишува на неа дека не е , ако го нема него има формула слична на него односно дел од неговото хемиско соеденение е сега на п..буквата е сооединението ама него не го запамтив , и имаше примероци како во сите фарби го има... Е сега ако стварно ти е страв тогаш ти ја препорачувам единствено кната како природна фарба,ама знаеш дека додека не падне бојата неможиш да користиш обична фарба... друга фарба е korres неа ја нема кај нас но ја има во грција ако планираш да да одиш тоа ти е најдобро решение ова е бренд каде се е на природна база нешто како l'occiatane
да затоа јас реков да си прашам, читав на фарбите ако нема амонијак, сепак имаше некој амониум, незнам и нешто друго, во составот... а кната кај можам да ја купам, досега не се имам фарбано со неа? отприлика за колку месеци ке ми падне, и навистина кога паѓа косата има некоја црвена нијасно??? многу прашања,ама најдобро да си прашаш ако не знаеш така ?
според читаното најдобра била на луш -што го има кај нас јас ја немам користено но добро разгледав се што пишале за неа побарај ја вака lush hair henna и се ке ти даде или посети го рамстор и распрашај ги тие што работат таму , колку што видов имаат и за плава, црна и кафена коса така што не си ограничена на боите -значи не се работи за старата традиционална кна колку што разбрав малку е тешка за користенје но никој не се пожалил за бојата или за квалитетот на косата, а за паѓањето на бојата мислам дека се зависи од твојата коса, макар да тебе нема да ти треба само за сега нели од кога ке се породиш ке треба да го доиш така да сигурно ке ја користиш година и нешто искрено незнам
фала многу да ке се распрашам, и да ке ми треба за подолго време, јас се фарбам со црна боја , а имам кафена коса, сега цела сум шарена а за паѓање на бојата немам таков проблем искрено навистина долго време ми стоеше фарбата на косата претходно кога се фарбав фала уште еднаш
Драги феминки,дали некој ја има користено фарбата STIL,српска е,со маслиново масло.Викаат дека не ја оштетувала косата,ама јас да си се осигурам кај вас.Поздрав
ја земав кене фарбата сино црна.ќе може да ми кажете нешто повеќе за оваа фарба до сега ја немам користено а ми кажаа дека е убава?
Немој да те лаже господ Mи се чини дека ми изгоре цела кожа се надоврзувам и на Субрина фарбата неможам да си ја опоравам косата по мој предлог ја Предложувам Паллете
истата си ја ставив пред неколку недели мн.ми се допаѓа бојата се немав исфарбано доста време да не ја оштетвам косата но мн.кеф ме фати мн.имам слушнато да се фалат од оваа фарба па ајде да видиме инаку имаат прекрасни нијанси на бои...
За мене најдобра фарба е KEUNE, јас се фарбам со беж нијансите 8.32 или 9.32, бојата е лешник или нешто посветло
Кога се фарбав ваква овие најдобро се покажаа[/quote] јас се фарбам со Палете Делукс и сум задоволна, има и од нив тегет црно [/quote] А која најмногу дава син сјај ама да не е Палете?[/quote] И фарбата на Сајос дава убав син сјај освен од Палете бев презадоволна и од Сајос
Znaete da mi preporacate dobra crna farba ama da nema nekoj teget sjaj da bide onaka cisto crna, katran