Најдобра до сега: Schwarzkopf Color Mask Структура на маска за коса, негува и бои, а косата е ептен сјајна
Ако сакаш баш онака светла купи си на Evolution - Red Booster. Имаш во Кисела Вода во Џоана мислам дека се вика парфимеријата.
абе добра фарба за коса нема..се оштетува косата а и без тоа треба секој месец да се фарбаш итн. но..секако ги гориме со фенирања пеглања виткања така да не ни е проблем нели си користиме ние капки,регенератори
Jaс со Eugene Perma се фарбам , сама не ме бива многу многу на фризер се фарбам бидејки 3 бои ставам , инаку заодоволна сум јас од февруари се фарбам , косата тогаш ми беше половина природна , половина црна и на тоа црното супер ми фати , ставив нели потемна нијанса на црвена ама се гледа дека е црвено , а инаку имам многу темна коса и сум се фарбала и помаранџесто и црвено и одлично ми фаќа , многу интензивно дури кога ке почне да се одмива уште повеќе ми се допаѓа бојата бидејки по мат доаѓа не сакам јас многу кога сјае , инаку имам тенко влакно и не сум забележала нешто да ми ја оштетило косата , така да ја препорачувам и да се фарбам на месец некаде
Немојте никако Афродита фарбана да ја земате, катастрофа е ,јас се фарбав теѓет црна од неа ме пржеше кожата нам оменти , др. пат не ја земам , мајка ми зема бисерно плава и врска нема многу потемна накај кафеавкастаи се офарба Инаку пред 1 месец се фарбав со Лонда теѓет црна и супер е. Сега ја земав Интенсе , викате добра ли е? Ја има ли некоја од вас пробано?
Леле зедов последно Syoss,катастрофа! Одма за една недела ми падна бојата,а и белите влакна не ми ги покри убаво,за ништо не чини...Никогаш повеќе не земам таква. Evolution беше ептен добра,а и Londa ми ја пофалија,па можи една од овие да земам наредно.
Поради акцијата на SYOSS, купив 4 фарби за коса. Јас од SYOSS ја користам четката за коса и шампонот и регенераторот, од нив сум многу задоволна. Но, дали некоја од вас користела SYOSS фарба....како сте задоволни?
Јас искрено, од фарбите воопшто не сум задоволна. Мислам, бојата е супер, ама во споредба со другиве што се без амонијак (Палете, Гарниер) не видов некоја посебна разлика во интензитетот. Плус, не знам дали беше до мене, ама едно две недели не можев да го извадам гадниот мирис од коса. Еднаш земав, не би пак.
Garnier Olia без амонијак, преубав мирис, боја која паѓа постепено и се добива уште подобра со секое наредно миење и не ја оштетува косата. Пакувањето е супер. И Evolution и Keune се добри, но доста јаки фарби.
Според мене Палете, со години ја користев. Неколку пати земав Гарниер, ама многу брзо ми опаѓа. Сега купив syoss па ќе видам каков ефект ќе има.
Еве пред нецела недела се исфарбав со Лонда па ќе видиме дали ќе ја пофалам за издржливост,а иначе за покривност и боја каква што сакав,има 5ка од мене (од 1-5)
Kармен фарбата на Eugene Perma дефинитивно е најубава, има навистина добар сјај и трае подолго. Eволушн е исто добра, а од Kене не сум баш задоволна ми ја суши косата.
Баш напротив, јас сум ептен задоволна од Syoss, поточно мајка ми, бојата трае многу подолго, косата има природен сјај и не делува оштетено, а на мајка ми и ги покри сите бели влакна. Ја фарбав со темно кафена нијанса...