Да да, и јас порано се фарбав со ЛОнда црна, и доста долго траеше не се миеше брзо бојата додека од Гарниер ич баш ич не сум задоволна кога и да земев боја ми испаѓаше некоја обратна
Јас ја користам со 9 постотен хидроген еволушн, ама не сум многу задоволна од квалитетот и трајноста на бојата
Менувам мислење за Еволушн, подобра е Гарниер колор сензејшн. Не се брзо одмива и не ја прави косата како слама и има убав сјај косата. Не е веќе таа Еволушн што беше порано квалитетна.
Сајос олио Убаво мириса (подносливо) Помалку ја суши косата Има голема количина и за долга коса Има преубав регенератор Поприроден е, бидејќи е на база на масла Не знам дали фаќа ептен многу, ама добра е Цената и е околу 230 ден.
И јас користам еволушн може да кажам дека сум задоволна и често ме прашуваат за бојата и косата што како користам
Зависи за која бројка станува збор, ако костистиш за светла (плава) 9 хидроген, ако ти е за потемна 6ка, а за црна 3
Ajde i jas da pisam iskustvo so plavi farbi.Plavusa sum veke 8 godini bev i blansirana i kosata mi bese ko slama ,keune 15.17 mi ja susi alfaparf se ispira brzo edna godina ja farbam so subrina unique 11.6 so violetov pigment i ispaga sovrseno ama nemozam da ja najdam veke vo skopje pa se isfarbav pred edna nedela so subrina saten 80.8 i bas e dobra nema nikakva razlika i kosata mi e super.Ovaa subrina unique e najdobra zatoa so sodrzi arganovo maslo i neverojatno e kako go obnovuva vlaknoto,ne mi e jasno kako kaj site nasi sosedi ima tolkav izbor na svetski poznati marki na farbi a kaj nas nikoj ne gi nosi.Inaku po preporaka na mojata frizerka si napraviv pakuvanje za obnova na kosa od detski shampon becollino plus 5 bcomplex tabletki i edno sisence maticen mlec i deluva no zadozitelno stavajte maska a isto koristam i Klas maslo od argan .Probajte vredi
Аааа да за гарниер и јас се сложувам дека е мн убав!На мене ми фати дури тие шо се без амонијак како колор шампон и тоа плавиот презадоволна сум
која е најдобра тоа секој индивидуално може да си каже.Јас веќе подолго време ја користам оваа на палете и супер ми е,мн убава природна боја излегува