Порано од кај фризерката земав, таа држеше фарби на субрина профешнал. Сега од пп ја земам, продавница за козметика наспроти кафич take five (Не знам точно како се вика продавницата). Сум ја барала и ск и бт, нигде ја немам видено на друго место.
Jas 2 godini se farbam so subrina professional 11/2 i sum prezadovolna... No poslednive 2 meseci zabelezuvam opaganje na kosata samo otkako ke se isfarbam mi pagaat prameni , iskustvo nekoj da spodeli?
Здраво девојки, од која фарба сте задоволни? Важно ми е да ги покрива белите влакна и да не ја оштетува многу косата. Пробав со гарниер но белите влакна не ми ги покри баш, златни ми станаа и за две три миења паѓа бојата. Ќе ве замолам за помош.
Кафеава се фарбам. Еволушан мислам дека не сум ги пробала. Пробував послаби демек да не ми ја оштетат косата. Без амонијак. Ама почна како алергија да ми се прави на челото и во вратот кадешто почнува косата изгледа во тие без амонијак има некоја состојка што не ми одговара. После пробував со гарниер не ме печеше толку но белите не ми ги покри. Затоа веќе не знам каква да ставам. Ќе пробам еволушан. Со колку постотен хидроген за кафеава?
Најдобро со три. последно земав од нив 5NI нијанса. еве пред 1м се фарбав воопшто не е испрана и убаво фати онаму кај што имам малку бланш останато. бели влакна немам, но гарниер и лореал пто ти ја пишале погоре одма се испраа и станаа грозни