I mene mn mi opajga neznam Dali od knata i mn suva mi se ima napraveno..ce vidam i koja ima da probam, od niv ima bez amonijak?
Да си направиш прво крвна слика да видиш да не ти е ниско железото или да испиташ хормони Да го исклучиш сето ова. Ако не е до тоа, значи е до кната. Фарби без амонијак имаш на Палете, може да има и од др марки во ДМ. Во продавницата Логона има исто фарби без амонијак. Јас лично никогаш не користам фарби без амонијак, брзо ми се одмиваа
Прв пат ќе се фарбам за нијанса/две посветла, мене ми е темно кафеава, ми треба препорака која фарба е најдобра?
Од овде најдобра е Лореал за мене, други немам лично пробано ама што ја гледам снаа ми таа сите ги користи освен Лореал, косата и е многу оштетена и сува. За осветлување најдобро на фризер, и јас сакав ама сама да ја осветлам не знам, ако имаш искуство може и ќе ја добиеш посакуваната боја.
Најдолго ми траат фарбите од палете бојата највеќе се задржува но откако користам палете ми ја пресушија косата и ми ја исправија што се јаки фарбите. Имав виткана коса сега ми е скрос права.